Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκινεί με την ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου!

Τα δυνατά του λόγια!

Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκινεί με την ανάρτησή του για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, προκειμένου να δώσει δύναμη σε όλους.

Ο ηθοποιός έδωσε τη δική του μάχη με την ασθένεια, όμως λίγο καιρό μετά χαμογελάει ξανά και με κάθε ευκαιρία δείχνει πως είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Έτσι σήμερα, δε θα μπορούσε να μη στείλει το δικό του μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια και όχι μόνο.

Έτσι έγραψε στο Instagram: «Εύχομαι σε όλους μια χαρούμενη ενάντια στον καρκίνο Ημέρα. Εύχομαι ο καθένας από εμάς να γιορτάσει αυτή τη μέρα με έναν αισιόδοξο τρόπο. Να αποβάλλουμε οποιοδήποτε ταμπού ή στίγμα σχετίζεται με αυτό. Να μιλάμε για αυτό προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας ανεξάρτητα με το τι μας συμβαίνει. Προσωπικά, “αγκαλιάζω” τις πληγές μου γιατί αυτές είναι τα παράσημά μου».

Μία τρομερή εξομολόγηση για την υγεία του είχε κάνει και όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πριν από λίγο καιρό.

Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκινεί το νέο μήνυμα του μετά την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο! «Δεν θα υπάρξει αύριο»!

Συγκινεί το νέο μήνυμα του Αντίνοοου Αλμπάνη μετά από την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο και μεταξύ άλλων έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα υπάρξει αύριο»!

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά χωρίς όμως να το βάλει κάτω! Πάλεψε με νύχια και με δόντια όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου που επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Βρήκε δύναμη και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να διαχειριστεί τους «αφόρητους πόνους» όπως τους έχει περιγράψει, ενώ παράλληλα έκανε τις χημειοθεραπείες που έπρεπε.

Σήμερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης κάνει τον απολογισμό του για αυτήν την χρονιά και συγκινεί ακόμη μια φορά γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Μα δεν ήταν ούτε καλή, ούτε εύκολη χρονιά και ίσως καμία να μην είναι από δω και πέρα. Και ίσως να εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες και ίσως να κοιτάζω πίσω και να τρομάζω. Και ίσως τελικά να είμαι λάθος.

Γιατί όσο κι αν πέρασα δύσκολα, έμαθα ότι είμαι πιο δυνατός από αυτό που φαντάζομαι. Έμαθα τι σημαίνει να σφίγγεις τα δόντια και να σηκώνεις ψηλά το κεφάλι. Έμαθα να δίνω χρόνο στον εαυτό μου. Έμαθα να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια. Τώρα. Εδώ. Σήμερα.

Γιατί δεν υπάρχει χθες και δεν θα υπάρξει αύριο.

Για όσα έρθουν λοιπόν, να είμαστε εδώ να ακούμε και να ακουγόμαστε.
Να αγαπάμε και να αφήνουμε να μας αγαπάνε. Να μας νοιάζει και να μας νοιάζονται.

‘Ημασταν και θα γίνουμε. Μόνο τώρα είμαστε. Ας είναι κάθε ημέρα, εδώ και τώρα καλή χρονιά με Υγεία #nye #2020 #hny #surviving».

Δείτε την σχετική δημοσίευση: