Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λύγισε on air για τον χαμό των γονιών του μέσα σε έναν χρόνο. Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως στο τέλος “είπε στη μητέρα όλα αυτά που ήθελε να της πει αλλά ήταν αργά, ωστόσο ήταν σίγουρος πως άκουσε αυτά που της είπε”.
Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απώλεια των γονιών του.
«Δεν με επηρέαζαν οι γονείς μου στη δουλειά, αλλά ήταν η Αχίλλειος πτέρνα μου το να στεναχωριούνται. Μπορούσα να σταματήσω επειδή θα στενοχωριόνταν οι γονείς. Εγώ γενικά προχωράω στη ζωή μου και δεν κρατάω κακίες.
Είναι μία περίπτωση που στεναχώρησε τους γονείς μου και αυτή δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν σημαίνει ότι θα εκδικηθώ, αλλά αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Κι “έφυγαν” με αυτή τη στεναχώρια. Ήταν κάτι που συνέβη μπροστά τους, στην τηλεόραση εννοώ. Ήμουν και εγώ στενοχωρημένος. Ήταν πρόσφατο. Δεν ήμασταν οικογένεια του να λέμε και να κάνουμε. Δεν ήμασταν της αγκαλιάς.
Δεν τα καταφέρνω, δεν είμαι μάγκας, δεν είμαι δυνατός, είμαι κοτάρα. Δεν αντιμετωπίζω τον χαμό των γονιών μου.
Έχω κλειστεί στην ασφάλεια της δουλειάς γιατί νιώθω οικεία, ξεχνιέμαι. Δεν έχω καν θυμηθεί τα περιστατικά, δεν έχω ανοίξει φωτογραφικά άλμπουμ.Δείτε και τι είπε για τα unfollow στην Σίσσυ Χρηστίδου
Στο τέλος τους τα είπα. Της τα είπα κυρίως, αλλά ήταν αργά. Είπα στη μητέρα μου αυτά που ήθελα να της πω, αλλά ήταν αργά. Δεν μπορούσε να αντιδράσει, τα άκουσε όμως. Το ξέρω ότι τα άκουσε», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πνιγμένος» στα δάκρυα! Η σπαρακτική εικόνα στην κηδεία της μητέρας του…
«Πνιγμένος» στα δάκρυα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, φανερά καταρρακωμένος! Η σπαρακτική εικόνα στην κηδεία της μητέρας του που κάνει τους πάντες να δακρύσουν!
Ο παρουσιαστής, περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Σήμερα, Δεύτερα 21/10 έγινε η κηδεία της, σε κλίμα οδύνης, με πολλούς επώνυμους να δίνουν το παρών.
Δημητρης Ουγγαρέζος: Η προφητική δημοσίευσή του λίγο πριν φύγει από την ζωή μητέρα του!
Στο πλευρό του Δημήτρη αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται όλοι οι φίλοι του. Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην κηδεία την μητέρας του ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαίρη Συνατσάκη, η Σάσα Σταμάτη, η πρώην σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς με τον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Τζίμυ Σταθοκωστόπουλος. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και σας έχει όλες τις φωτογραφίες:


">
">
">
">
">
">
">