"Κόλαση" πρώην παίκτρια του Survivor! Προκάλεσε "τσουνάμι" με το μικροσκοπικό της μπικίνι!

Το λεοπάρ μαγιό της μοιράζει εγκεφαλικά

"Τσουνάμι" προκάλεσε στα social media η φωτογραφία που ανάρτησε η πρώην παίκτρια του Survivor, με το μικροσκοπικό της μπικίνι να είναι αυτό που λέμε "κόλαση"!

Άκρως εντυπωσιακή η πρώην παίκτρια του Survivor που "μοίρασε" εγκεφαλικά με την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

"Because a little bit of summer is what the year is all about" έγραψε μάλιστα η όμορφη μελαχρινή στην λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε στο Instagram, με τους χρήστες στα σχόλιά τους να την παρομοιάζουν ακόμα και με γοργόνα!

Ο λόγος για την Βιργινία Δικαιούλια που με το μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό της έφερε ξανά το καλοκαίρι. Είναι σκέτη κόλαση! Δεν συμφωνείτε;

Αποκάλεσαν "ύαινα" την νικήτρια του Survivor; Δημόσια απάντηση έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα

Survivor: Πρώην παίκτρια έβαλε το μαγιό της και ανέβασε την θερμοκρασία

Ποια πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε μαγιό, ποζάρει εκτός «τόπου και χρόνου» και κόβει ανάσες; Δεν πάει το μυαλό σας!

Αν και η συγκεκριμένη δεν είχε προκαλέσει με την συμμετοχή της, ανέβασε μια φωτογραφία που προκάλεσε ταραχές μέσα στον χειμώνα!

Έβαλε το μαγιό της, έβαλε και το πιο γλυκό της χαμόγελο και μας τρέλανε κανονικά... Λογικό θα μας πείτε, με τέτοιο σώμα και κορμί! Εξάλλου από το παιχνίδι είχε φανεί πως έχει κορμάρα η Βιργινία Δικαιούλια! «Εκτός τόπου και χρόνου» γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας της και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως της πάει πολύ!

Ωστόσο να τονίσουμε ότι και η Κατερίνα Δαλάκα, δεν πάει πίσω με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της, για την οποία ήδη σας έχουμε γράψει...

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram με την Βιργινία: