Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβασε την πιο παιχνιδιάρικη φωτογραφία με το σκύλο της! Έκαναν μαζί βόλτα!

Θα σας κάνει να «λιώσετε»!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Ανέβασε την πιο παιχνιδιάρικη φωτογραφία με το σκύλο της! Έκαναν μαζί βόλτα!

Την πιο παιχνιδιάρικη φωτογραφία με τον σκύλο της δημοσίευσε η Μελίνα Ασλανίδου. Πήγαν μαζί βόλτα στην εξοχή και θα «λιώσετε» μόλις τον δείτε. Είναι άσπρος σαν το χιόνι και θα σας «κλέψει» την καρδιά, αφού είναι σκέτος γλύκας.

Η τραγουδίστρια του έχει μεγάλη αδυναμία και πως να μην του έχει μάλιστα, αφού είναι σκέτη γλύκα. Μάλιστα, είναι σαν οικογένεια της και το έχει σαν δικό της παιδί.

Η Μελίνα Ασλανίδου, λίγο πριν ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στις 14 Φλεβάρη σε γνωστό κέντρο, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο που έχει με αγαπημένα της πρόσωπα, αφού μετά θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα με τις πρόβες.

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές από την ζωή της ή από τα επαγγελματικά της βήματα, όπως πρόσφατα που ανακοίνωσε το νέο της βήμα.

Χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με το σκυλάκι της το «Μονικάκι» όπως το λέει που είναι σκέτη γλύκα και άσπρο σαν το χιόνι. Του έχει μεγάλη αδυναμία και μόλις το δείτε θα «λιώσετε».

Σε μια βόλτα της επίσης στην εξοχή μπορεί να μην είδαμε τον σκύλος της, αλλά η ίδια είχε άψογο αθλητικό look

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε τζάκετ σε απόχρωση neon και "έκλεψε" καρδιές! Η εικόνα της είναι μαγική και όχι άδικα! Το συγκεκριμένο χρώμα να σημειώσουμε, πως είναι και πολύ trendy αυτή την εποχή, ωστόσο η ίδια μας έδειξε τον τρόπο για να το απογειώσουμε!

Η ίδια ως λάτρης της μόδας φροντίζει πάντα να κρατάει τον εαυτό της ενήμερο με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της μόδας και αυτό φαίνεται!

Φρόντισε μάλιστα να το συνδυάσει με μαύρο κολλάν, που τόνιζε τα καλλίγραμμα πόδια της, και άσπρα αθλητικά που ολοκλήρωσαν το αθλητικό της look. Δείτε την και με λευκό παντελόνι και τοπ!