Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε λευκό παντελόνι και τοπ σε άσπρο και μαύρο! Η εμφάνιση που έκανε «χαμό»!

Αν έχεις επίσημο κάλεσμα, copy the look και δεν θα χάσεις!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε λευκό παντελόνι και τοπ σε άσπρο και μαύρο! Η εμφάνιση που έκανε «χαμό»!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε λευκό παντελόνι και τοπ σε άσπρο και μαύρο! Η εμφάνιση που έκανε «χαμό» και πήρε από εμάς το απόλυτο 10άρι! Άλλωστε η μια, είναι καλύτερη από την άλλη.

Η τραγουδίστρια, σαρώνει μετά το Χ-Factor και η καριέρα της είναι στην καλύτερή της φάση! Η Μελίνα Ασλανίδου φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό και εμείς σταθήκαμε στο look της!

Έβαλε λευκό παντελόνι και τοπ σε άσπρο και μαύρο, μάλιστα το print του τοπ ήταν πολύ ιδιαίτερο αφού το pie de coque είναι top trend για το 2020! Αν έχεις να πας κάπου επίσημα, copy the look και δεν θα χάσεις! Η Μελίνα άλλωστε, ξέρει! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Δείτε την και με total black look! Της πάει εξίσου!

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι καμπάνα και ίδιο τοπάκι! Όλο από μαύρο, με κόκκινη ρίγα...

H Μελίνα Ασλανίδου έβαλε παντελόνι καμπάνα και ίδιο τοπάκι! Όλο από μαύρο, με κόκκινη ρίγα και πήρε το απόλυτο 10άρι με το look της! Καρατζίτζι!

Η τραγουδίστρια, διανύει φέτος την καλύτερή της χρονιά, στιλιστικά αλλά και όχι μόνο! Η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε φωτογραφία από το αεροδρόμιο στο Instagram με το πιο τέλειο σύνολο!

Έβαλε παντελόνι καμπάνα και ίδιο τοπάκι! Μιας και ήταν όλο από μαύρο, επέλεξε να δώσει χρώμα με μια κόκκινη ρίγα που έκανε όλη τη διαφορά για εμάς. Αν πας για έναν χαλαρό καφέ σήμερα, copy the look και δεν θα χάσεις! Ιδού:

Θυμάστε και το κίτρινο φούτερ της, για το οποίο σας γράψαμε χτες;

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε λευκό πουλόβερ με μαύρο παντελόνι! Ο συνδυασμός πήγε την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο!

Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε λευκό πουλόβερ με μαύρο παντελόνι! Ο συνδυασμός πήγε την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο αφού είναι all time classic και υπέρκομψος!

Η τραγουδίστρια αγαπά πολύ το casual look αλλά και εκείνο φαίνεται πως της πάει πολύ! Η Μελίνα Ασλανίδου έβαλε ένα απλό λευκό πουλόβερ και το συνδύασε με ένα στενό μαύρο παντελόνι.

Η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά είναι πως κράτησε και το μακιγιάζ της σε απαλούς τόνους και δεν έβαλε ας πούμε κάποιο κόκκινο κραγιόν. Πόζαρε δίπλα από πολύ στενή της φίλη και πήρε από εμάς άριστα με τόνο!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Μελίνα Ασλανίδου με λευκά ρούχα

Και το μαύρο πάντως της πάει πολύ... Ιδού και μια άλλη σούπερ εμφάνισή της