Κόμπι Μπράιαντ: Το σχολείο της Τζιάνα απέσυρε την φανέλα της! "Ραγίζει" καρδιές η νέα ανάρτηση της Βανέσα!

Τι γράφει στην νέα της ανάρτηση;

Κόμπι Μπράιαντ: Το σχολείο της Τζιάνα απέσυρε την φανέλα της!

Το σχολείο της Τζιάνα απέσυρε την φανέλα της κόρης του Κόμπι Μπράιαντ, ενώ η νέα ανάρτηση της συζύγου του Βανέσα "ραγίζει" καρδιές! Τι ανέβασε στην νέα της φωτογραφία στο Instagram και ποιο είναι το μήνυμα της;

Η Τζιάνα έχασε την ζωή της μαζί με τον πατέρα της και άλλα 7 άτομα έπειτα από συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν όλοι μαζί και τους μετέφερε στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου θα έκαναν προπόνηση πριν δέκα ημέρες.

Tο σχολείο της απέσυρε την φανέλα της σε μία τελετή, με την μητέρα της, Βανέσα να βρίσκεται εκεί. Η συγκίνησή της ήταν τεράστια, καθώς ακόμη είναι νωρίς για να ξεπεράσει την κατάσταση.

Μετά την τελετή έκανε αναρτήσεις στο Instagram, στην πρώτη είχε την φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ, γράφοντας: «Μου λείπεις τόσο πολύ. Μου λείπει να μου λες “Bonjourno principessa/reina” (καλημέρα πριγκίπισσα)».

Στη συνέχεια, ανέβασε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την τελετή του σχολείου και το μήνυμα της συγκλόνισε.

«Θέε μου πόσο μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που ξυπνούσα και έβλεπα το υπέροχο πρόσωπό σου και το καταπληκτικό χαμόγελό σου για 13 χρόνια. Μακάρι αυτό να συνέβαινε μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Η μαμά σε αγαπά μέχρι τον φεγγάρι και πίσω» έγραψε στο ένα ποστ.

«Μας έμαθες όλους ότι καμία πράξη αγάπης δεν είναι ποτέ πολύ μικρή. Η μαμά είναι και θα είναι για πάντα ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα», έγραψε σε δεύτερο ποστ που έκανε.

Σοκαριστικά ήταν και τα λόγια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος έβαλε τα κλάματα on air για τον καλό του φίλο.

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτό είναι το αίτημα της Βανέσα! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές;

Αυτό είναι το αίτημα της γυναίκας του Κόμπι Μπράιαντ! Τι είναι αυτό που ζητάει από τους θαυμαστές και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό; Και όμως το τόλμησε και το είπε και προς έκπληξη όλων το αίτημα τους ενθουσίασε!

Μια βδομάδα μετά τον τραγικό χαμό τους αθλητή, η γυναίκα του θέλησε να ανακοινώσει κάτι. Έξω από το Staples Center, το γήπεδο των Λος Άντζελες Λέικερς στο οποίο μεγαλούργησε ο «Μπλακ Μάμπα», οι θαυμαστές αφήνουν κεριά, φανέλες, λουλούδια και διάφορα αναμνηστικά για εκείνον.

Η γυναίκα του ωστόσο, ζήτησε από την Αστυνομία του Λος Άντζελες και από την ασφάλεια του γηπέδου να μην πειράξει κανείς όσα αφήνουν οι θαυμαστές του εκλιπόντος.

«Η οικογένεια Μπράιαντ και συγκεριμένα η γυναίκα του, Βανέσα θέλει τα αντικείμενα που αφήνουν οι θαυμαστές να παραμείνουν εκεί. Σκοπεύουμε να τα καταγράψουμε και συνέχεια να τα συλλέξουμε προσεκτικά ένα προς ένα. Για την ακρίβεια μας ζητήθηκε να τα βάλουμε όλα σε ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ και θα τα στείλουμε στο σπίτι της οικογένειας στην Καλιφόρνια», ανέφερε άνθρωπος της ασφάλειας του Staples Center στην «New York Post».