Κάτια Ταραμπάνκο: Για ποιο λόγο δεν μιλάει πια με την Μαρτίνα; Τι αποκάλυψε;

Η απάντηση που δεν περιμέναμε!

Κάτια Ταραμπάνκο: Για ποιο λόγο δεν μιλάει πια με την Μαρτίνα; Τι αποκάλυψε;

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποκάλυψε επιτέλους για ποιο λόγο δεν μιλάει πια με την Μαρτίνα; Τι ήταν αυτό που την ενόχλησε και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην φιλία τους; Η ίδια μίλησε για όλα χωρίς ενδοιασμούς!

Το μοντέλο είχε αρχίσει προς το τέλος των επεισοδίων να δείχνει πως δεν είχε την ίδια φιλική διάθεση!

Χαρακτηριστικά δήλωσε για την συμπαίκτριά της, “Έμαθα κάποια πράγματα στο σπίτι όταν ήμασταν οι τελευταίες 7 ή 8. Ήταν ακόμα κι η Ασημίνα μέσα. Μας είπαν κάποια από τα κορίτσια που δεν κάναμε παρέα ότι πήγαινε η Μαρτίνα και τους μιλούσε. Και σε εμάς ερχόταν κι έλεγε ότι αυτές τη ρωτούσαν διάφορα και την πρήζουν. Οπότε άλλαξε μέσα μας και σκέφτηκα «τι φάση; τι διπολικός χαρακτήρας»; Δεν θέλω να έχω επαφή με αυτή την τρέλα. Μετά σε παίρνει και σένα η μπάλα και θα λένε ότι είμαι κι εγώ σαν τη Μαρτίνα”.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες το μοντέλο το αποφάσισε και ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

GNTM - Τελικός: "Έσταξε" φαρμάκι η Κάτια για την Μαρτίνα! "Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν..."

"Αν την ονειρευόμουν θα ήταν σαν voodoo!" Ο τελικός του GNTM δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει και η Κάτια, "έσταξε" φαρμάκι για την Μαρτίνα!

Tα κορίτσια ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχουν φτάσει στις 3 τελευταίες του διαγωνισμού, ωστόσο αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν τα σχόλια - "φωτιά" της Ταραμπάνκο!

Χαρακτηριστικά είπε, «Αν ονειρευόμουν εγώ τη Μαρτίνα θα ήταν λίγο περίεργο, θα ήταν σαν voodoo. Δεν ξέρω πως νιώθει η Άννα-Μαρία για αυτό. Είμαι περίεργη να δω αν αυτή η κοπέλα θα έρθει στον τελικό».

Εσείς έχετε ακούσει για το μεγάλο spoiler που έκανε η Wikipedia, όπου και αποκάλυψε την μεγάλη νικήτρια;