Η αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για το Best Friend’s Fear: Για να τους ηρεμήσω όλους. Τελειώσαμε..."

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Η αποκάλυψη του Σάββα Πούμπουρα για το  Best Friend’s Fear: Για να τους ηρεμήσω όλους. Τελειώσαμε...

Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε μια αποκάλυψη για το Best Friend’s Fear. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 απάντησε πως μπορούν να "ηρεμήσουν όλοι καθώς τελείωσαν με τα γυρίσματα και δεν πέθανε κανείς που πήρε μέρος σε αυτά".

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην εκπομπή που σημειώνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού.

«Όταν είμαι στο Twitter μιλάω και για άλλες εκπομπές. Ο τρόπος που εκφράζομαι είμαι σαν τηλεθεατής. Έτσι το βλέπω. Και να μην είχα κάνει εγώ την εκπομπή θα μπορούσα να πω να πάει κάποιος να κάνει τις φάρσες καλύτερα» είπε αρχικά ο Σάββας.

Όσον αφορά τα σχόλια που έχουν κάνει κατά καιρούς μέσα από της εκπομπές τους για το Best Friend’s Fear, οι Νίκος Μουτσινάς, Κρατερός Κατσούλης και Σίσσυ Χρηστίδου είπε:

«Οι εκπομπές αυτές σχολιάζουν άλλες εκπομπές. Τι να κάνω; Να τους πω να μη σχολιάζουν; Η εκπομπή ναι, έχει και σκληρά κομμάτια. Δεν είπε κανείς ότι η φάρσα προκαλεί πάντα γέλιο. Και έχω και γυρίσματα που είναι σκληρά, δεν προκαλούν καθόλου γέλιο. Προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι. Όταν κάθομαι να δω σαν τηλεθεατής την εκπομπή μου και πάλι έχω σφίξιμο στο στομάχι».

Σε ερώτηση για τον αν έχει χαθεί ο μέτρο στην εκπομπή, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Ποιο είναι το μέτρο; Για να τους ηρεμήσω όλους. Τελειώσαμε τα γυρίσματα στις 15 Δεκεμβρίου. Δεν πέθανε κανένας».

Best Friend’s Fear: Καταστράφηκε η φάρσα τους! Ποιος κατάφερε να καταλάβει τον Σάββα Πούμπουρα;

Δεν είχε και πολύ καλή κατάληξη η φάρσα στο Best Friend's Fear καθώς το υποψήφιο "θύμα" κατάφερε να τους καταλάβει και έτσι καταστράφηκε. Ο λόγος για τον ηθοποιό Ηλία Μουλά που "ξεσκέπασε" την φάρσα τους και δεν τον τρόμαξαν.

Ο Ηλίας Μουλάς και ο Στέφανος Μουαγκιέέφτασαν σε μια φαρμακαποθήκη για να παραλάβουν κάποια φάρμακα ωστόσο λόγο κάποιας κακής συνεννόησής τους με τη γραμματέα της εταιρείας, οδηγήθηκαν στο λάθος δωμάτιο, όπου μολύνθηκαν από ραδιενέργεια σύμφωνα με την φάρσα.

Οι ίδιοι έπρεπε να πάνε σε άλλο δωμάτιο, προκειμένου να τους απολυμάνουν. Ο Ηλίας Μουλάς αντέδρασε και δεν τους ακολουθούσε, με αποτέλεσμα ο Σάββας Πούμπουρας να βάλει την ειδική στολή και τη μάσκα και να πάει στο εκεί για να το σώσει.

Ο ηθοποιός όμως βρήκε την κρυφή φάρσα και άρχισε να παίζει κι αυτός λέγοντας στο τέλος «σας έπιασα, όμως, να το ξέρεις. Σας έπιασα».

Θυμηθείτε επίσης την επική φάρσα, που προκάλεσε "ταραχή" στην Βίκυ Σταυροπούλου τις προηγούμενες εβδομάδες!