Σάββας Πούμπουρας: Η εκπομπή του "τρόμου" έφερε νούμερα "φωτιά" στον ΑΝΤ1! Ρεκόρ επιτυχίας!

Έπος η φάρσα στη Νάνσυ Παραδεισανού!

Σάββας Πούμπουρας: Η εκπομπή του

Ρεκόρ επιτυχίας σημειώνει η εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα στο κανάλι του ΑΝΤ1, Best Friend's Fear, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν χαρακτηρίσει ως "τρομακτική"! Ωστόσο, τα νούμερα που σημειώνει κάθε Παρασκευή στην τηλεθέαση μπορείς να τα πεις και νούμερα "φωτιά"! Πάμε να δούμε, όμως, τι έκανε αυτή την Παρασκευή 31/1!

Ο παρουσιαστής ανάμεσα στους ανθρώπους που επέλεξε σε αυτό το επεισόδιο να τρομάξει είχε και ένα πρόσωπο του ΑΝΤ1 που δεν ήταν άλλο από τη Νάνσυ Παραδεισανού! Επικό σκηνικό...

Με αυτό και τα υπόλοιπα σκηνικά του, λοιπόν, ο παρουσιαστής κατάφερε να φτάσει σε δυναμικό κοινό το 27,4% και να κρατήσει ψηλά τον πήχη που του είχε παραδώσει το "Καφέ της Χαράς" με το 30,2% που σημείωσε!

Prime time

ALPHA: Έλα στη θέση μου 21,1

ALPHA: Κρατάς μυστικό 16,4

ALPHA: Ιστορίες για καληνύχτα 7

AΝΤ1: Αν ήμουν πλούσιος 13,5

ΑΝΤ1: Το καφέ της χαράς 30,2

ΑΝΤ1: Best friends fear 27,4

STAR: Σχέδιο απόδρασης 20,8

ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 8,4

ΣΚΑΙ: My style rocks gala 14,3

Open: Chevalier 2,2

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα:

27,5

28,6

23,8

29,5

Ποια είναι η Νάνσυ Παραδεισανού

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Φεβρουαρίου του 1985. Έχω έναν αδελφό, το Γιάννη που είναι ένα χρόνο μικρότερός μου. Οι γονείς μου, Αδάμ και Βίκυ, είναι καθηγητές, Φυσικομαθηματικοί. Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη και η μαμά μου στη Θεσσαλονίκη.

Τελείωσα το 21ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και έχω πτυχίο Πολιτικών Επιστημών από το Τμήμα Νομικής του Α.Π.Θ.. Επίσης, έχω Proficiency στα αγγλικά, Zertifikat στα γερμανικά κι έχω κάνει μαθήματα ισπανικών.

Στα 18 μου, κι ενώ ήμουν πρωτοετής φοιτήτρια, τελείως τυχαία ξεκίνησα να κάνω πρακτική εξάσκηση στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 Θεσσαλονίκης, σε εκπομπή με τον Μιχάλη Λεάνη και τον Στέφανο Τσιτσόπουλο. Παράλληλα, αρθρογραφούσα σε τοπικές εφημερίδες και περιοδικά.

Τον Αύγουστο του 2004, πήγα στο TV Μακεδονία κι έμεινα εκεί 8 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Έχω δουλέψει με την Φαίη Σκορδά στην πρωινή εκπομπή που έκανε στο σταθμό, έχω συμμετάσχει σε μουσικές εκπομπές, έχω παρουσιάσει δικές μου (Big brother unplugged), έχω κάνει επιμέλεια εκπομπών, έχω υπάρξει υπεύθυνη καλεσμένων, έχω κάνει συνενετεύξεις, γενικώς εκεί έχω κάνει τα ΠΑΝΤΑ εκεί!

Παράλληλα, είχα σταθερή συνεργασία με το κυριακάτικο περιοδικό Sunday του Αγγελιοφόρου κι έκανα συνεντεύξεις εκεί, αλλά και με τη Real News και το ένθετο Real Life, κάνοντας ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι του 2012, μετακόμισα στην Αθήνα. Τον Οκτώβριο του 2012 ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το fthis.gr, από το οποίο αποχώρησα στις αρχές του 2016, από τη θέση της διευθύντριας σύνταξης. Τον Μάϊο του 2013, ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το περιορικό People και εκεί έκανα συνεντεύξεις μέχρι και το τέλος του 2017. Το Σεπτέμβριο του 2015, συνέχισα την τηλεοπτική μου πορεία, στον Alpha, μέσα από την εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που διήρκησε μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Τις σεζόν 2017 - 2019, συμμετείχα καθημερινά στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, "Ελένη".

Από το Σεπτέμβριο του 2019, με βλέπεις καθημερινά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, "Το Πρω1νό".

Τον Μάϊο του 2016 δημιούργησα το δικό μου, γυναικείο site, το nancy.gr (αυτό που διαβάζεις τώρα) και παράλληλα ασχολούμαι ενεργά με τα social media μου, ειδικά το Instagram και σιγά σιγά θέλω να επεκταθώ και στο YouTube.

Στον ελεύθερό μου χρόνο, διαβάζω πολλά βιβλία, γυμνάζομαι κάνοντας cross training, παρακολουθώ ποδόσφαιρο, μαγειρεύω και βέβαια συναντώ τους φίλους μου και πηγαίνω στο θέατρο. "

Απόσπασμα από το site της nancy.gr