Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά στα αρνητικά σχόλια! "Όταν ένα πρόσωπο έχει διασημότητα γίνεται..."

Τι ήταν αυτό που δήλωσε;

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά στα αρνητικά σχόλια!

"Όταν ένα πρόσωπο έχει διασημότητα γίνεται εύκολος στόχος για πικρόχολα σχόλια!" O Αλέξης Γεωργούλης απαντά στα αρνητικά σχόλια και όλα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του! Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος μίλησε για όλα!

Καλεσμένος στο "Πρωινό", ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει και να δώσει την δική του απάντηση στους επικριτές του!

Χαρακτηριστικά δήλωσε, "Όταν ένα πρόσωπο έχει διασημότητα γίνεται εύκολος στόχος για πικρόχολα σχόλια. Όταν ξεκίνησα σιγά σιγά να γίνομαι διάσημος που δεν έγινε σιγά σιγά γιατί για εμένα ήρθε απότομα με το "Είσαι το ταίρι μου", ανέπτυξα ένα μηχανισμό να αφήνω στην άκρη αυτά τα σχόλια. Αν τα σχόλια δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα δεν με ενοχλούν".

"Όταν βγαίνει ένας χείμαρρος σχολίων θετικών ή αρνητικών κριτικών, αυτές επηρεάζουν τους γύρω και αυτό μπορεί να επηρεάσει και εσένα. Οι κοντινοί μου άνθρωποι και ο πυρήνας μου δεν έχει επηρεαστεί από τα σχόλια αυτά. Τα σχόλια που ακούστηκαν δεν είχαν επιχειρήματα, λογική συνέπεια και τα περισσότερα ήταν «τρολιές»… Για εμένα το «Face» ήταν από τις καλύτερες εκπομπές. Και ταινία να γύριζα πάντα θα υπήρχαν σχόλια. Όταν κάποιος εκλέγεται και μπαίνει στη σφαίρα των πολιτικών γίνεται θύμα της ανάγκης των ανθρώπων να ξεδώσουν και να σχολιάσουν."

Ο ίδιος ωστόσο είχε δηλώσει επίσης πως είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει!

Ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά στους επικριτές του: "Από όταν έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι..."

Ο Αλέξης Γεωργούλης λίγο πριν ξεκινήσει ο 6ος κύκλος του YFSF έδωσε συνέντευξη και απάντησε σε όλους αυτούς που τον έχουν κρίνει με την απόφαση του να συμμετέχει στο παιχνίδι την ώρα που είναι ακόμα ευρωβουλευτής.

Ο ηθοποιός βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, με την απόφασή του σχετικά με τη συμμετοχή στο YFSF.

Ο ίδιος μίλησε στο Down Town και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα αρνητικά σχόλια όταν αποφάσισε να συμμετέχει ξανά στο YFSF.

Τι σου άφησε όλος αυτός ο καταιγισμός από αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή σου στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar;

Τίποτα δεν μου άφησε. Παραμένω σταθερός και πρόθυμος να υποστηρίξω τις επιλογές μου και το τι θέλω να κάνω. Σαφώς, διαθέσαμε αρκετές ώρες στο γραφείο για να κάνουμε αποδελτιώσεις των δημοσιευμάτων, να βρούμε για ποιον λόγο με κατηγορούν και τι θα έπρεπε να απαντήσω.

Κοίταξε να δεις, από την αρχή που έγινα ευρωβουλευτής κατάλαβα ότι οι επικριτές είναι περισσότεροι από αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα. Για μένα είναι σημαντικό να βλέπω τα πάντα με λογική, να μην προτρέχω και να μην απαντώ εν θερμώ.

Γιατί, όσος θόρυβος και να γίνει, στο τέλος η λογική σκέψη θα επικρατήσει. Και για μένα είναι λογικό να είμαι ευρωβουλευτής και ηθοποιός.

Ο ηθοποιός βρίσκοταν στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, με την απόφασή του σχετικά με τη συμμετοχή στο YFSF.