Έξαλλη η Kate Middleton και ο Prince William! Χαμογελούσαν με τα αστεία...αλλά έκρυψαν την αλήθεια!

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Kate Middleton και ο Prince William! Χαμογελούσαν με τα αστεία...αλλά έκρυψαν την αλήθεια!

Έξαλλη έγινε η Kate Middleton αλλά και ο Prince William με τα αστεία που έγιναν στα BAFTA για τον Pricne Harry και τον Andrew. Μπορεί να χαμογελούσαν, αφού τους έδειχνε η κάμερα, αλλά στην πραγματικότητα, έκρυψαν την αλήθεια για το τι ένιωθαν.

Συγκεκριμένα στα βρετανικά βραβεία, δεν έλειψαν τα σχόλια για την βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα για τα σκάνδαλα που έχουν σημειωθεί. Και αν θέλετε πιο συγκεκριμένα, για την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι.

Σύμφωνα με πηγές του Fox News τα σχόλια που έγιναν ήταν πολλά και πολλά διάσημα ονόματα βγήκαν εκτός ορίων μπροστά στο δούκα και την Δούκισσα του cambridge. Εκείνος που τους πρόσβαλλε περισσότερο ήταν η Rebel Wilson η οποία είπε «Είναι πολύ ωραίο να είναι εδώ στο βασιλικό Andrew... ε στο βασιλικό Harry, όχι στο βασιλικό παλάτι».

Όπως θα δείτε και στο βίντεο μπορεί η Kate Middleton και ο Prince William να χαμογελούν αλλά φαίνεται στα πρόσωπα τους πόσο άβολα νιώθουν με την όλη κατάσταση.

Σύμφωνα επίσης με το Fox News και τον παρουσιαστή την επόμενη φορά θα εξασφαλίσουν να μην γίνουν τέτοιου είδους σχόλια και να υπάρχει ο κατάλληλο σεβασμός στο βασιλικό ζευγάρι.

Το φόρεμα της Kate Middleton στο πλευρό του William στα BAFTAS

Στα βραβεία BAFTA έδωσε το παρών η Kate Middleton στο πλευρό του Prince William και έπεσεν όλοι οι φωτογράφοι πάνω τους. Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν αρκετά εντυπωσιακό και θύμισε πολύ λόγω του χρώματος και του στιλ του νυφικό.

Στο φεστιβάλ της βρετανικών ταινιών για το 2020, η δούκισσα είπε «ναι» για ακόμη μια χρονιά στην συλλογή του αγαπημένου της σχεδιαστή. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα διαχρονικό φόρεμα, του Alexander McQueen.

Το αιθέριο φόρεμα της, είχε λευκό τούλι, ενώ το ύφασμα του έμοιαζε πολύ με το φόρεμα που είχε επιλέξει η Kate στα περσινά βραβεία.

Kate Middleton Prince William

Για κοσμήματα επέλεξε ένα σετ σκουλαρικιών, από την συλλογή που είχε στην μπιζουτιέρα της η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana πριν πεθάνει σε τραγικό δυστύχημα.

BAFTA AWARDS

Μάλιστα, σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο ακριβώς φόρεμα φόρεσε και το 2012 στην Μαλαισία.

Πρόσφατα βρέθηκε δίπλα σε παιδιά για καλό σκοπό και το παλτό της το αγαπήσαμε. Το φοράει σε πολλές εκδηλώσεις.

Βασιλικό ζευγάρι