Big Brother: Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι βγήκαν στο "φως"!

Αποκλειστικές εικόνες!

Big Brother: Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι βγήκαν στο

Τα πρώτα πλάνα από το σπίτι του Big Brother βγήκαν στο "φως" και προκάλεσαν "φρενίτιδα"! Εσείς είδατε πως θα είναι ο νέος χώρος όπου θα μείνουν οι παίκτες; Το "Ευτυχείτε" έχει αποκλειστικές εικόνες και τις μοιράζεται!

Όπως ακούστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρ' όλο που η πρεμιέρα για το νέο ριάλιτι έχει οριστεί για τις αρχές Μαρτίου, τίποτα ακόμα δεν είναι έτοιμο!

Οι εργασίες ωστόσο για τον χώρο συνεχίζονται και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, όλοι περιμένουν το ριάλιτι πως και πως.

Δείτε ωστόσο τι είχε αναφέρει και ο Γιώργος Λιάγκας για το παιχνίδι!

Big Brother: "Βόμβα" μεγατόνων! Ποιοι παλιοί παίκτες θα μπούνε μέσα στο παιχνίδι;

"Βόμβα" μεγατόνων με την επιστροφή του Big Brother, καθώς το ρεπορτάζ θέλει δυο παλιούς παίκτες να επιστρέφουν και να μπαίνουν για λίγο στο παιχνίδι. Ποιοι είναι όμως αυτοί που θα δούμε ξανά μέσα σε αυτό;

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στο Πρωινό, στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ και πότε θα κάνει πρεμιέρα, αλλά ανακοίνωσε και πως ο Γιώργος “Τσάκας” και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης θα επιστρέψουν σε αυτό με ρόλο έκπληξη.

«Λοιπόν, 15 Μαρτίου έχουμε πρεμιέρα Big Brother, θα προβάλλεται καθημερινά 11 με 1 με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Θέλω να σας πω, πως στο πρώτο επεισόδιο Big Brother έχει κλείσει συμφωνία και θα κάνει guest ο Γιώργος “Τσάκας” ο νικητής του πρώτου Big Brother το 2000 – 2001 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος συζητά να κάνει guest στα live και στο σπίτι. Και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης δέχεται πρόταση από την παραγωγή να κάνει guest. Και οι δύο έχουν δεχτεί πρόταση επίσημη να κάνουν guest. Την Κυριακή κλείνει η τελική 16αδα. Θα έχουμε εκπλήξεις. Ο Γιώργος “Τσάκας” εργάζεται στην Γερμανία», είπε μεταξύ άλλων.Ωστόσο όλα δείχνουν πως μέχρι στιγμής είναι στον αέρα, αφού παρόλο που το Big Brother, ξεκινάει το Μάρτιο, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομα του παρουσιαστή.

Ανατροπή μεγατόνων με το Big Brother! Δε θα το παρουσιάσει ο Χάρης Βαρθακούρης; Όλο το παρασκήνιο!

Σας έχουμε όλο το "καυτό" παρασκήνιο πίσω από το αν τελικά ο Χάρης Βαρθακούρης θα είναι αυτός που θα παρουσιάσει το Big Brother! Μία κανονική ανατροπή μεγατόνων ετοιμάζεται να γίνει στην επιστροφή του ριάλιτι!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας μετά από χρόνια και όπως όλα δείχνουν παρουσιαστής του θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του στο ριάλιτι ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό».

Παράλληλα εξήγησε πως με την Αντελίνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν χωριστά τους δρόμους τους στην τηλεόραση, σχολιάζοντας πως βλέπει ότι η σύζυγός του το βλέπει πολύ σοβαρά.