Γωγώ Γαρυφάλλου: Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με την κόρη της μετά της επιπλοκές στη γέννηση της

Οι δηλώσεις στην κάμερα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γωγώ Γαρυφάλλου: Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με την κόρη της μετά της επιπλοκές στη γέννηση της

Τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με την νεογέννητη κορούλα της περνάει η νέα μανούλα, Γωγώ Γαρυφάλλου. Η ίδια διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο με το σύζυγο της, μετά τις επιπλοκές που είχε στη γέννηση της που την έκαναν να μπει σε θερμοκοιτίδα.

Η παρουσιάστρια πέρασε μια δύσκολη περίοδο, όταν χρειάστηκε να γεννήσει νωρίτερα από το κανονικό κάτι που δεν είχε καταλάβει και πήγε να κινδυνεύσει η ζωή της. Αποτέλεσμα ήταν να γεννήσει τελικά με καισαρική τομή.

Λόγω του ότι το μωράκι της ήρθε στον κόσμο πρόωρα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε θερμοκοιτίδα για περίπου 20 ημέρες μέχρι ο γιατρός να δώσει το «πράσινο φως» και να γυρίσει στην αγκαλιά της μαμάς της στο σπίτι.

Μιλώντας η Γωγώ Γαρυφάλλου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», αποκάλυψε πως η μικρή της βρίσκεται στο σπίτι από την περασμένη Δευτέρα και είναι πολύ ευτυχισμένη. Μάλιστα, δεν έχει κοιμηθεί καθόλου, καθώς θέλει να την φροντίζει συνέχεια.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Γωγώς Γαρυφάλλου με την κόρη της

Η Γωγώ Γαρυφάλλου πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πλέον στο σπίτι της με το μωρό της και δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες, στην πιο τρυφερή ανάρτηση που έχει κάνει ποτέ στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το «Γωγουλίνι» και ο σύζυγός της, Κυριάκος Χατζηδιαμαντής, εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στα χέρια τους τον πρώτο καρπό του έρωτα τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.Δείτε επίσης τα όσα είχε αποκαλύψει η ίδια για την συμμετοχή της στο ριάλιτι Survival!

Η ίδια είχε μιλήσει και στην εκπομπή "Ευτυχείτε" που αποκάλυψε πως είχε κάποιες επιπλοκές καθώς της είχαν σπάσει τα νερά εδώ και τέσσερις ημέρες και δεν το είχε καταλάβει.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως και η ίδια πλέον κρατάει στα χέρια της το μωρό της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μάλιστα μας έδειξε και το χεράκι αλλά και το πατουσάκι του σε μια τρυφερή φωτογραφία.