Χώρισε πρώην παίκτης του Survivor - «Μου έσπασαν τα νεύρα γιατί...»!

Οι απίστευτες ατάκες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε πρώην παίκτης του Survivor - «Μου έσπασαν τα νεύρα γιατί...»!

Από την σύντροφο του χώρισε πρώην παίκτης του Survivor και στον αέρα εκπομπής αποκάλυψε το λόγο πετώντας απίστευτες ατάκες. Μάλιστα, αποκάλυψε και το λόγο για το γιατί του έσπασαν τα νεύρα κατά την διάρκεια της σχέσης του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος διατηρούσε σχέση περίπου δυο μήνες με την παρουσιάστρια και επίσης πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, Λάουρα Νάργες.

Το ζευγάρι μπορεί να φαινόταν ερωτευμένο σε δημόσια εμφάνιση του, ωστόσο η ρήξη δεν άρχισε να έρθει με τον οριστικό χωρισμό τους που έγινε γνωστός πριν μερικές εβδομάδες.

Σήμερα, ο Βασίλης Σίμος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που χώρισαν. Όπως είπε ο ίδιος, η υπερπροβολή της σχέση τους στα media ήταν η αφορμή, με την Λάουρα Νάργες να τον χωρίζει από μηνύματα.

Η πρώτη φορά που ο πρώην παίκτης του Survivor είχε μιλήσει ανοιχτά

Ο πρώην παίκτης του Survivor Βασίλης Σίμος μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες αλλά και την αιτία που έφερε τον οριστικό χωρισμό του μετά από σχεδόν δυο μήνες σχέσης με την παρουσιάστρια.

Ο Βασίλης Σίμος μίλησε στο Έλα Χαμογέλα και είπε: "Όπως ξέρεις ήμουν για κάποιο χρονικό διάστημα με την Λάουρα. Ήταν κάτι το σύντομο.

Όμορφο δεν πήγε παρακάτω, τώρα ποιος έφταιξε τι έφταιξε δεν ξέρω. Προσπάθειες έγιναν και από τις δυο πλευρές αλλά όταν βλέπεις ότι το γλυκό δεν έδεσε καλύτερα να πας παρακάτω και να μείνεις και φίλος με τον άλλο" είπε στην κάμερα του Open.

Όσον αφορά μια κοινή συμμετοχή του στο Survivor All Star μαζί με την παρουσιάστρια απάντησε πως δεν ξέρει πως θα "ένιωθε εκείνη την στιγμή".

Δείτε το βίντεο: