Νικολέττα Ράλλη: Πέντε μηνών έγκυος μαγειρεύει για το σύντροφο της! Φωτογραφία από την κουζίνα της

Θα πάθετε πλάκα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Πέντε μηνών έγκυος μαγειρεύει για το σύντροφο της! Φωτογραφία από την κουζίνα της

Από τους πιο όμορφους μήνες της ζωής της διανύει η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια είναι πέντε μηνών έγκυος και έχουμε φωτογραφία από την κουζίνα της που μαγείρεψε για τον σύντροφο της και την ίδια, αφού οι λιγούρες δεν έχουν τέλος.

Σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο. Το ζευγάρι ζει έναν όμορφο έρωτα όπου θα ολοκληρωθεί με το μωράκι τους.

Η Νικολέττα Ράλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες από την κουζίνα του σπιτιού της και μας έδειξε τι μαγείρεψε για εκείνη και τον σύντροφο της.

Συγκεκριμένα έφτιαξε Fajitas το οποίο είναι Μεξικάνικο φαγητό αλλά και σαλάτα.

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Μεξικάνικο φαγητό

Τι φουσκωμένη της κοιλίτσα την έχετε δει; Αυτή η φωτογραφία έκανε το Instagram να «λιώσει»...

Τι μαγείρεψε η Νικολέττα Ράλλη πριν λίγες ημέρες;

Οι πρώτες λιγούρες ξεκίνησαν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της για την Νικολέττα Ράλλη και μας έδειξε με αναρτήσεις της, τι μαγείρεψε. Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται είναι και χρυσοχέρα και θέλει να περιποιείται την οικογένεια της.

Ζει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της, αφού όπως έχει γίνει γνωστό θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, καρπό του έρωτα της από την σχέση της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Έχοντας κάνει τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μαμά, η Νικολέττα Ράλλη δεν κρύβει την ευτυχία της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε τις λιγούρες που την έπιασαν.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρέθηκε στη Βαρβάκειο Αγορά, προκειμένου να αγοράσει φρέσκα θαλασσινά για την οικογένεια της, που έχουν πολλά θρεπτικά συστατικά. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα μαγείρεψε και η ίδια.

Θαλασσινά

Λιγούρες εγκυμοσύνη

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένει η Νικολέττα Ράλλη;

Η Νικολέττα Ράλλη είναι πιο πανευτυχής από ποτέ, μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί! Ποιο είναι όμως το φύλο του μωρού της;

Μαζί με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο, οι δυο τους είναι πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, την οποία και κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα ωστόσο με τα όσα ακούγονται, ο καρπός του έρωτά τους θα είναι κοριτσάκι, ωστόσο εμείς δεν έχουμε επιβεβαιώσει κάτι.