Ελένη Χατζίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και το μήνυμα που «σκοτώνει»!

Τους «τελείωσε» όλους με λίγες λέξεις!

Ελένη Χατζίδου: Η τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της και το μήνυμα που «σκοτώνει»!

Η Ελένη Χατζίδου έκανε κίνηση ματ και εκτός από τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της ανάρτησε και μήνυμα που «σκοτώνει»! Με λίγες γραμμές με... πολύ νόημα, απάντησε στους επικριτές της και παρέδωσε μαθήματα. Μπορεί να μην αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα άτομα αλλά οι κατάλληλοι σίγουρα πήραν το μήνυμα.

Η τραγουδίστρια, ανέβασε μια φωτογραφία με την κορούλα στα χέρια της και έγραψε στην λεζάντα: «Περάσαμε για να σας στείλουμε τα Φιλια μας κ να σας πούμε ότι κανένας δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για το παιδάκι της εκτός απο τη μανούλα! Όλοι έχουν γνώμη,φυσικά κ να τους ακούμε αλλά η μανουλα εκτός από γνώμη έχει κ ένστικτο»

Η Μελίτα Δήμητρα, είναι η πρώτη προτεραιότητα της Ελένης και μαζί με τον Ετεοκλή, κάνουν 3άδα φωτιά! Άλλωστε σε λίγο καιρό, όπως γράψαμε χτες, παντρεύονται και βαφτίζουν την μικρή. Η Χατζίδου, απάντησε στους επικριτές της με ένα μήνυμα όλο νόημα και από εμάς παίρνει 10 για τον χαρακτήρα αλλά και την τόλμη της. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Ελένη Χατζίδου: Φωτογραφία - αποκάλυψη! Το σημάδι στο σώμα της από την πρώτο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ημέρες με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε την αποκάλυψη για το ένα και μοναδικό σημάδι που άφησε στο σώμα της το πρώτο της παιδί από τον Ετεοκλή Παύλου!

Διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς εδώ και λίγους μήνες έχει φέρει στον κόσμο την κορούλα της και εννοείται πως όλη της η ζωή πλέον περιστρέφεται γύρω από αυτήν και τον σύζυγό της! Ωστόσο, επειδή είναι μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της κάνει καθημερινά γυμναστική με τον Ετεοκλή για να φτιάξει κορμάρα και το έχει ήδη πετύχει!

Πριν από 11 ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία με σηκωμένη την μπλούζα όπου αποκαλύπτει την καφέ γραμμούλα που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη! Αναφέρει μάλιστα πως την λατρεύει, κάτι ανατριχιαστικό και άκρως συγκινητικό...

Ελένη Χατζίδου