Θρήνος! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής!

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του;

Θρήνος! Πέθανε Έλληνας τραγουδιστής!

Θρήνος επικρατεί στην Πάτρα, καθώς πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής της πόλης σε ηλικία 62 ετών. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή με μια ανάρτηση στο Facebook του δημοσιογράφου Παναγιώτη Ραφτόπουλο.

«Μελωδικός τραγουδιστής με ήθος και φινέτσα, υπήρξε από τα μεγάλα ονόματα της τοπικής διασκέδασης, με σπουδαίες συνεργασίες και προσωπική δισκογραφία. Καλό ταξίδι φίλε Πάνο», έγραψε για την απώλεια του.

Ο λόγο για τους παλιούς και εμβληματικούς Πατρινούς τραγουδιστές, Πάνο Καράπαπα. Είχε δώσει στα νυχτερινά κέντρα της πόλης το δικό του προσωπικό στίγμα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.

Πριν λίγες ημέρες θρήνος επικράτησε και με το θάνατο γνωστού ηθοποιού...

Πέθανε τραγουδιστής

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο επικράτησε όταν πέθανε γνωστός τραγουδιστής πάνω στη σκηνή

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως ένας γνωστός τραγουδιστής πέθανε ξαφνικά, ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή!

Μία είδηση ήρθε για να σοκάρει τον κόσμο της μουσικής, μιας και ένας από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες έχασε τη σκηνή του επί σκηνής.

Ο λόγος για τον 71χρονο Ντέιβιντ Όλνεϊ, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ενός live του στην Σάντα Ρόσα της Φλόριντα, ενώ έδινε συναυλία για το 30ό Songwriters Festival.

Αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, πέθανε πάνω στη σκηνή από καρδιακή προσβολή!

νεκρός τραγουδιστής

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση για τον καλλιτεχνικό κόσμο μετά το θάνατο ενός ακόμα κορυφαίο καλλιτέχνη πριν από λίγες μέρες!

Πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής σε ηλικία 22 ετών...

Θρήνος επικρατεί με την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου, πως πέθανε αγαπημένος τραγουδιστής σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα νέα παιδιά, καθώς η ραπ μουσική έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές στο TMZ ο τραγουδιστής πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών πριν περίπου ένα μήνα μετά από σκληρή μάχη που έδινε, όπως εξομολογήθηκε η μητέρα του.

Ο ράπερ Juice WRLD, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Τζάραντ Άντονι Χίγκινς, είχε γίνει διάσημος για την viral επιτυχία του «Lucid Dreams». Το 2019 ο Juice WRLD κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου καλλιτέχνη στα Billboard Music Awards.

Πέθανε τραγουδιστής