Εξελίξεις με τον Βασίλη Σπανούλη και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Εξελίξεις με τον Βασίλη Σπανούλη και την εισαγωγή του στο νοσοκομείο!

Μετά την εισαγωγή του Βασίλη Σπανούλη, βγήκαν εξελίξεις μέσα από το νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα ο μπασκετμπολίστας έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Κάουνας.

Όπως αναφέρει το protothema.gr την επέμβαση θα κάνει o διευθυντής Ρομποτικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και πιστοποιημένος χειρουργός Ρομποτικής Ορθοπαιδικής γόνατος και ισχίου κ. Διονύσης Χίσσας.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει τραυματιστεί σε πολύ κοντινό σημείο που είχε κάνει το τελευταίο του χειρουργείο με το τωρινό πρόβλημα να είναι λίγο πιο πάνω. Συγκεκριμένα, υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις έδειξαν πως έχει εκφυλιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο περονιαίος τένοντας στο δεξιό του πόδι. Η αποθεραπεία του θα έχει διάρκεια περίπου 4-5 μηνών με αποτέλεσμα να χάνει τη σεζόν με τους «ερυθρόλευκους».

Η αποκάλυψη για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε χθες

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Σπανούλης! Τι συνέβη ακριβώς στην υγεία του αθλητή και τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάστασή του;

Σοκ στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη στο Κάουνας να αποδεικνύεται πολύ σοβαρός, να περνάει χειρουργείο και να χάνει την υπόλοιπη σεζόν!

Οι επαναληπτικές εξετάσεις έδειξαν πως έχει εκφυλιστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο περονιαίος τένοντας στο δεξιό του πόδι. Σε πολύ κοντινό σημείο είχε κάνει το τελευταίου του χειρουργείο με το τωρινό πρόβλημα να είναι λίγο πιο πάνω.

Εσείς ωστόσο γνωρίζετε για την αποκάλυψη που έκανε πρόσφατα για την αγαπημένη του;

Ο Σπανούλης τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να διορθώσει το πρόβλημα και η αποθεραπεία του θα έχει διάρκεια περίπου 4-5 μηνών.

Η ανακοίνωση αναφέρει, «Ο Βασίλης Σπανούλης υπέστη ρήξη περονιαίων τενόντων δεξιάς ποδοκνημικής. Η αποκατάσταση της βλάβης θα αντιμετωπιστεί χειρουργικά».

Σε 22 αγώνες στη φετινή EuroLeague ο Σπανούλης είχε 11.3 πόντους από 58% στο δίποντο, 29% στο τρίποντο και 81% στις βολές, μαζί με 1.2 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ και 9.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 24:38.