Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει στις πίστες ο τραγουδιστής

Από το Μάρτιο!

Πασχάλης Τερζής: Επιστρέφει στις πίστες ο τραγουδιστής

Και πάλι στις πίστες μετά από αρκετά χρόνια επιστρέφει ο Πασχάλης Τερζής. Ο ίδιος θα πραγματοποιήσεις δέκα εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας από τον Μάρτιο, όπως έγινε γνωστό στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Συγκεκριμένα μια από τις μεγαλύτερες φωνές του λαϊκού πενταγράμμου σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορεί θα εμφανιστεί στο Posidonio. Οι θαμώνες που θα βρεθούν να τον απολαύσουν θα ακούσουν αγαπημένες επιτυχίες του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gnomip.gr, η συνεργασία αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες, ενώ το εσωτερικό του μαγαζιού έχει αρχίσει να αναδιαμορφώνεται για τις ανάγκες της μεγάλης επιστροφής.

Να σημειώσουμε πως η κόρη του όπως έγινε γνωστό είναι πολύ ερωτευμένη με πιλότο.

Ο Πασχάλης Τερζή πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει πραγματοποιούσε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πασχάλης Τερζής και μάλιστα στο πλευρό του ήταν μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να περάσει αυτές τις γιορτινές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και όπως έκανε βόλτα στην στολισμένη συμπρωτεύουσα είχε και μία ωραία συνάντηση!

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και απολαμβάνει την ηρεμία του στο εξοχικό του στη Βόρεια Ελλάδα…

Ο ίδιος συναντήθηκε με την παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή και έβγαλαν μία φωτογραφία!

Δείτε την:

Πασχάλης Τερζής Σοφία Διγενή

Επίσης πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε άλλη μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Αγκαλιά με την μεγάλη του αγάπη!

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Δείτε πόσο έχει αλλάξει!

Μια σπάνια εμφάνιση είδαμε τον Πασχάλη Τερζή. Ο τραγουδιστής απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει σταματήσει να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα.

Μάλιστα τελευταία φορά τον είδαμε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις 24 Ιουλίου, ο φίλος του και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, όπου ο Πασχάλης Τερζής απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές του και μας χάρισε ένα μοναδικό βίντεο.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο στο οποίο εκείνος παίζει μπουζούκι και Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει ένα τραγούδι.

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή