«Μόνο μια φορά πήγα στο καμαρίνι του» - Η αποκάλυψη για την σχέση που χρέωσαν στον Οικονομόπουλο

Είναι ξανθιά και κούκλα!

«Μόνο μια φορά πήγα στο καμαρίνι του» - Η αποκάλυψη για την σχέση που χρέωσαν στον Οικονομόπουλο

Έγινε αποκάλυψη βόμβα για την σχέση που χρέωσαν στο Νίκο Οικονομόπουλο και η κοπέλα απάντησε ανοιχτά λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μόνο μια φορά πήγα στο καμαρίνι του». Έδωσε τέλος στις φήμες μια και καλή! Για ποια χτυπάει η .... καμπάνα;

Η ηθοποιός την οποία βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα, διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή, σαν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μάλιστα, ο Γρηγόρης έκανε χτες νούμερα ρεκόρ.

«Γελάω με αυτά που γράφουν. Γιατί ειδικά όταν δεν υπάρχει τίποτα, λέω πως τα σκαρφίστηκαν. Όταν διάβασα για τον Οικονομόπουλο παραξενεύτηκα. Γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον γνώρισα για τρία λεπτά που πήγα στο καμαρίνι. Βγάλαμε μια φωτογραφία και αυτόν ήταν. Φαντάσου πως δεν έχω χρόνο και δεν πηγαίνω στα μπουζούκια. Ήταν μία από τις φορές που πήγα» τόνισε η Ντόρα Μακρυγιάννη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποια είναι η ηθοποιός που χρέωσαν ως σχέση στο Νίκο Οικονομόπουλο

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι από το Αίγιο και έχει με τον πατέρα της ασφαλιστικό γραφείο.. Ως μέλος της ομάδας “Αποφοίτων” του Θεάτρου στο Αίγιο ξεκίνησε να βοηθά τους ηθοποιούς με τα λόγια τους και φτιάχνοντας σκηνικά και κοστούμια για τις παραστάσεις.


Στα 24 της περίπου έπαιξε στα Κόκκινα φανάρια. Εκεί αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Έτσι πήρε την απόφαση να φύγει από το Αίγιο και να πάει στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική.

Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου σπούδασε 3 χρόνια. Στις εξετάσεις έδωσε «Ανδρομάχη» από «Τρωάδες» και «Μίνα» από «Γλάρο». Παράλληλα εργάστηκε σε χώρο εστίασης στο Κολωνάκι ως υπεύθυνη.

Πόσο χρονών είναι η Ντόρα Μακρυγιάννη; Δείτε την ηλικία της και την ημερομηνία γέννησης της στο τέλος του άρθρου.

Τηλεοπτικές σειρές


Φέτος κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα” όπου έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Υποδύεται τη Μαρίνα / Νάντια.

Η Μαρίνα, είναι κόρη του σοφέρ της Κάτιας και του Δημήτρη, προσωποποιεί τη δύναμη και τη χαρά της νιότης, μόνο για να δει τη ζωή της να φτωχαίνει από ό,τι πιο πολύ έχει ανάγκη: τους ανθρώπους που αγαπά. Πεθαίνει ο μπαμπάς της, ο άντρας που αγαπά (ο Κωστής) θα την προδώσει και, τέλος, θα χάσει το παιδί της. Θα θυσιάσει την ελευθερία της στο βωμό της μητρικής αγάπης και θα κλειστεί στη φυλακή για να σώσει το μωρό της από την καταστροφική μανία της Κάτιας. Δε θα τα καταφέρει όμως και η μόνη επιλογή που της μένει, είναι η εκδίκηση.

Ντόρα Μακρυγιάννη Ηλικία – Ημερομηνία γέννησης


Η Ντόρα Μακρυγιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο
Στα 24 της αποφάσισε να φύγει για την Αθήνα
Από τα συμφραζόμενα των συνεντεύξεων της και των χρονολογιών που αναφέρονται στις σπουδές της, η Ντόρα πρέπει να είναι περίπου 28 χρονών.
Έχει γεννηθεί στις 15 Φεβρουαρίου.