Φεύγει κι άλλος από την εκπομπή του Λιάγκα - Μόλις έγινε γνωστό

Χαμός στον ΣΚΑΙ!

Φεύγει κι άλλος από την εκπομπή του Λιάγκα - Μόλις έγινε γνωστό

Αυτό το νέο μόλις έγινε γνωστό για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι φεύγει κι άλλος! Μιλάμε για πρόσωπο κλειδί που ανήκει στο πάνελ του αλλά για λίγο ακόμα, αφού η αποχώρησή της είναι θέμα ημερών.

Τα παραπάνω ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Νάνσυ Νικολαΐδου, στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes»! Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε πως θα φύγει από την εκπομπή λίγο καιρό μετά την Ελεάννα Τρυφίδου και η Κάλια Ελευθερίου!

Ωστόσο, η Νάνσυ Νικολαΐδου είπε πως εκτός από τις προηγούμενες τρεις αποχωρήσεις που υπήρχαν για ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, θα φύγει και η δημοσιογράφος Κατερίνα Χατζιωάννου, ενώ προστέθηκε η Έλενα Κώνστα στο team της εκπομπής!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν πληροφορίες πως θα υπάρξουν άλλες δύο αποχωρήσεις αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις....έρχονται!

Ποια είναι η Κάλια Ελευθερίου που φεύγει από την εκπομπή του Λιάγκα

Η Κάλια Ελευθερίου είναι μια από τις κορυφαίες social media influencers της Κύπρου, αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός. Μετρά πάνω από 50.000 followers, οι οποίοι την ακολουθούν με πάθος. Και μπορεί να δίνει την εικόνα ενός κοριτσιού που «ζει» μέσα από το κινητό της, αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.

Για την Κάλια το Instagram είναι απλά ένα μέρος της δουλειάς και της καθημερινότητάς της. Έχει άλλα ενδιαφέροντα, πολύ πιο σημαντικά. Στην Ελλάδα έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Θαλασσόλυκοι” που μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη- γιος του πρώην υπουργού Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη- και τον Γιάννη Δρυμωνάκο ταξίδευαν με ένα φουσκωτό σκάφος στα ελληνικά νησιά μεταφέροντας στον τηλεθεατή τις εμπειρίες τους.