Η ευχή της Μαριέττας Χρουσαλά στον Λέοντα Πατίτσα - Το έκανε με μοναδικό τρόπο

Έκανε κίνηση ματ με μια ευχή! Θα λιώσει αν το πεις και ο αγαπημένος σου!

Η ευχή της Μαριέττας Χρουσαλά στον Λέοντα Πατίτσα - Το έκανε με μοναδικό τρόπο

Η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε μια ευχή στον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα , αλλά το έκανε με τόσο μοναδικό τρόπο που έγινε ήδη viral! Στα καλύτερά του το ζευγάρι και με μια πόζα έριξε το Instagram. Απλά λιώσαμε...

Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με πολλά παιδάκια και μπορεί να έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο για τους δυο τους!

Μάλιστα, ο Λέων Πατίτσας σήμερα έχει τα γενέθλια του και η αγαπημένη σύζυγός του έριξε τα social με την ανάρτησή της! Πιο συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της, γράφοντας μεταξύ άλλων

«Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου! Σ΄ αγαπώ από δω μέχρι το φεγγάρι». Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριέττα ρίχνει το διαδίκτυο αφού λίγο καιρό πριν, το είχε ξανακάνει με φωτογραφία τους από τα.... χιόνια!

Δείτε την ανάρτησή της για τα γενέθλια του Λέοντα:

Ποια είναι η Μαριέττα Χρουσαλά - Η σύζυγος του Λέοντα Πατίτσα

Τη Μαριέττα Χρουσαλά τη γνωρίσαμε όλοι από το διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, όπου και στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2003, ενώ παράλληλα βρισκόταν στο 3ο έτος των σπουδών της, στη σχολή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια εργάστηκε επαγγελματικά ως μοντέλο και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχολογία της Επικοινωνίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά έρχεται το Σεπτέμβρη του 2005, όταν γίνεται συμπαρουσιάστρια της εκπομπής "Πολύ Την Κυριακή", στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το MEGA, αναλαμβάνει την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο του ΑLTER "Η Ελλάδα Παίζει" από το 2006 έως το 2009. Η ίδια, έχει και την δική της σειρά με σανδάλια, τα Marietta's Fantasy!