My Style Rocks: Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Έξαλλη η Κιάρα!

Τι συνέβη;

My Style Rocks: Βγήκαν τα

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο My Style Rocks! Έξαλλη η Κιάρα με συμπαίκτριά της που επιτέθηκε στο look της. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο που βγήκε εκτός εαυτού on air; Θα έχουμε νέα κόντρα - "φωτιά";

Τα σχόλια που έκανε η Τζώρτζια για την εμφάνιση της Κιάρας την νευρίασαν και δεν δίστασε να αντιμιλήσει!

Η Τζώρτζια ωστόσο τόνισε πως λέει απλά την άποψή της, κάτι που φαίνεται δεν ηρέμησε τα πνεύματα, με την Κιάρα να λέει μάλιστα πως δεν την ενδιαφέρει η άποψή της και καλύτερο είναι να σταματήσει να μιλάει.

Ενώ η Τζώρτζια τότε ζήτησε από την ίδια, αν θέλει να πει στην παραγωγή να μην μιλάει πια για τις εμφανίσεις της.

Δείτε επίσης την Αλεξανδράκη που "έκαψε" τον Κουδουνάρη με τα λόγια της!

My style rocks: Η Χριστοπούλου «έστησε» στον τοίχο την Κιάρα - «Είναι ξεκάθαρο ότι...»

Ακόμη μια μικροένταση είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του My style rocks. Η Έλενα Χριστοπούλου «πέταξε» τις μπηχτές της και «έστησε» στον τοίχο την Κιάρα Μαρκέζη. «Είναι ξεκάθαρο ότι ντύθηκε μόνη σου», τις είπε μεταξύ άλλων.

Πολλές είναι οι φορές που έχουν κατηγορήσει την παίκτρια ότι έχει στιλίστρια και συγκεκριμένα την Ραμόνη Βλαντή, η οποία την βοηθάει να ντύνεται στο παιχνίδι, κάτι που η ίδια έχει διαψεύσει πολλές φορές μέσα στο show μόδας.

Χθες λοιπόν, για ακόμη μια φορά έγινε η αναφορά του θέματος. Η Έλενα Χριστοπούλου πέταξε την μπηχτή της για την εμφάνιση της Κιάρα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ντυθεί μόνη σου» της είπε, ενώ της επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως θέλει να τη βλέπει να ντύνεται με ρούχα της ηλικία της και να μην επιλέγει εμφανίσεις μεγαλύτερη ηλικίας.

Επίσης της έκανε αναφέρθηκε και στα μαλλιά της κάνοντας παρατήρηση, για τις βλεφαρίδες αλλά και τα πολύ μακριά νύχια τα οποία είπε πως δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Πριν από αυτό είχαμε μια σκηνή όπου η Ευρυδίκη συγκινήθηκε με τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά στο My style rocks που η Χριστοπούλου «στήνει» στον τοίχο παίκτρια

Χαμός έγινε και σήμερα στο My Style Rocks, μιας και η Έλενα Χριστοπούλου με την κριτική της δε δίστασε και "άδειασε" την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την επιλογή της να μη φορέσει σουτιέν! «Όσα και να έχεις δώσει για το στήθος σου καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου» της είπε!

Πρόκειται για την παίκτρια που γενικά δεν περνάει απαρατήρητη στο παιχνίδι και έτσι σήμερα αποφάσισε να κάνει μία νέα κίνηση για να φέρει τα πάνω κάτω!

Έτσι αφού αποκάλυψε στους κριτές την διάφανη μπλούζα της, φάνηκε πως από μέσα δε φόραγε σουτιέν. Η Έλενα Χριστοπούλου βρήκε πάτημα και της είπε:

«Όσα χιλιάρικα και να έχεις δώσει για το στήθος σου καλό είναι να το βλέπει μόνο ο άντρας σου».