My Style Rocks: Η κίνηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που "έστειλε" τον Στέλιο Κουδουνάρη! "Έλιωσε" στα γέλια η Έλενα Χριστοπούλου!

Χαμός στο πλατό!

My Style Rocks: Η κίνηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την απόλυτη κίνηση η οποία "έστειλε" με τη μία τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος μόλις είχε αρχίσει την κριτική του! Μόλις την είδε και Έλενα Χριστοπούλου, "έλιωσε" από τα γέλια!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο εκρηκτική και ετοιμόλογη παίκτρια του παιχνιδιού και έτσι δε θα μπορούσε να μην προκαλέσει κακό χαμό με την σημερινή της εμφάνιση.

Μετά τη χθεσινή της κόντρα με την Κρίστεν Λεωτσάκου, ο Στέλιος Κουδουνάρης τη ρώτησε αν είναι όλα καλά σήμερα και αν αισθάνεται καλά.

Εκείνη με τη σειρά του του απάντησε ότι είναι μια χαρά βγάζοντας αμέσως το παλτό της προκειμένου να φανεί το διάφανο μπλουζάκι που είχε φορέσει! «Είμαι σικ» του είπε ενώ λίγο πιο μετά συμπλήρωσε «Άρρωστη»!

Το σκηνικό έκανε την Έλενα Χριστοπούλου να "κλάψει" από τα γέλια!

my style rocks κριτική

My Style Rocks: Βγήκαν τα "μαχαίρια"! Το σχόλιο της Ευρυδίκης που προκάλεσε "πανικό"!

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στο πλατό του My Style Rocks! Το σχόλιο της Ευρυδίκης προκάλεσε "πανικό" και άφησε όλες τις συμπαίκτριές της με το στόμα ανοιχτό!

Αφορμή για το σχόλιο στάθηκε η εμφάνιση της Κορίνας Αδραμιτίδου!

Η Ευρυδίκη δεν βρήκε τίποτα σωστό στο outfit της άλλης κοπέλας, με αποτέλεσμα να γίνει "χαμός", τονίζοντας πως θα έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της η κοπέλα. «Άκουσέ με λίγο, για να μιλάμε σοβαρά. Κάνω αυτό το concept, θέλεις να κουρευτώ κιόλας; Τι είναι αυτό που μου λες; Δεν καταλαβαίνω».

Η Ευρδίκη της απάντησε: «Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν δεν σου αρέσει μια βαθμολογία διαμαρτύρεσαι τόσο».

Επίσης, δείτε και το Λάκη Γαβαλά που «πέταξε» μια ατάκα που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!