Κάλια Ελευθερίου: "Σπάει" την σιωπή της για την αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου!

Τι δημοσίευσε;

Κάλια Ελευθερίου:

Η Κάλια Ελευθερίου "σπάει" την σιωπή της για την αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μιλάει "ανοιχτά" για τα πάντα! Τι ήταν αυτό που θέλησε να μοιραστεί δημοσίως;

Μετά τη βόμβα της αποχώρησής της η ίδια θέλησε να δώσει την δικιά της απάντηση!

Χαρακτηριστικά ανέβασε ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό και έγραψε, «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον ΣΚΑΪ και όλη την ομάδα από την εκπομπή. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για μένα… ένα μάθημα που θα κρατήσω σίγουρα. Και ευχαριστώ περισσότερο εσάς για τη στήριξή σας! Δεν θα πω κάποιο απόφθεγμα τώρα για πόρτες και παράθυρα… αλλά να σας πω ότι δεν θα κάτσω ήσυχη για πολύ!».

 Κάλια Ελευθερίου μήνυμα

Εσείς ωστόσο ξέρετε ποια η σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα;

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου στο Μεσημέρι!

Και όμως ανακοινώθηκε ποιο θα είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα! Την αποκάλυψη έκαναν στο Μεσημέρι Yes και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε ποιος θα την αναπληρώσει!

Ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα δούμε; Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νέος αντικαταστάτης θα είναι ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης.

Την αποκάλυψη έκανε με αποκλειστικό ρεπορτάζ η Νάνσυ Νικολαΐδου και τόνισε, πως ο δημοσιογράφος είχε κάνει συζητήσεις από την αρχή της χρονιάς για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής.

Ωστόσο, εσείς ξέρετε για το περιστατικό που τους άφησε όλους άφωνους στην εκπομπή τις προάλλες;

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: "Παγωτό" ο παρουσιαστής! Ο καλεσμένος του ήρθε χωρίς εσώρουχο! Απίστευτη η αντίδρασή του!

"Παγωτό" έμεινε ο παρουσιαστής! Ο καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα ήρθε χωρίς εσώρουχο στο Μεσημέρι ΣΚΑΙ! Απίστευτη η αντίδρασή του!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, όμως ήρθε γεμάτος εκπλήξεις, καθώς του έλειπε το εσώρουχο!

Αφού τον ρώτησε ο παρουσιαστής για αυτό το περιστατικό, ο ίδιος είπε, «Έχω ένα θέμα από μικρό παιδί δεν μπορώ με τα εσώρουχα. Είναι σαν να σου βάλω εσένα πάνα. Δεν φοράω. Είναι άλλη φιλοσοφία».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μένει "κάγκελο" στην εκπομπή, καθώς το ίδιο του συνέβη, αλλά για άλλο περιστατικό τις προάλλες.