Μεγάλη ανατροπή με την επιστροφή του Τερζή στην πίστα - Τι συνέβη;

Ποια τα νεότερα;

Μεγάλη ανατροπή με την επιστροφή του Τερζή στην πίστα  - Τι συνέβη;

Μεγάλη ανατροπή προκλήθηκε με την επιστροφή του Τερζή στην πίστα! Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο και τι θα συμβεί τελικά; Θα τον δούμε ή όχι; Ο ίδιος ακουγόταν πως θα πραγματοποιήσεις δέκα εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας από τον Μάρτιο.

Το πρωί είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου ότι ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στην πίστα. Λίγα λεπτά πριν η γυναίκα του γιου του, Μαριαλένα Τερζή το διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας ότι αυτά είναι fake news.

Συγκεκριμένα μια από τις μεγαλύτερες φωνές του λαϊκού πενταγράμμου σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφορούσε θα εμφανιζόταν στο Posidonio, κάτι που δεν ισχύει.

Να σημειώσουμε πως η κόρη του όπως έγινε γνωστό είναι πολύ ερωτευμένη με πιλότο.

Δείτε και τη Μαριαλένα Τερζή με τον άντρα και τα παιδιά της.

Τερζή οικογένεια
Μαριαλένα Τερζή οικογένεια

Όπως και τον γιο του.

Τερζής γιος

Ο Πασχάλης Τερζή πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει πραγματοποιούσε σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πασχάλης Τερζής και μάλιστα στο πλευρό του ήταν μια γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να περάσει αυτές τις γιορτινές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και όπως έκανε βόλτα στην στολισμένη συμπρωτεύουσα είχε και μία ωραία συνάντηση!

Ο Πασχάλης Τερζής τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο και απολαμβάνει την ηρεμία του στο εξοχικό του στη Βόρεια Ελλάδα…

Ο ίδιος συναντήθηκε με την παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή και έβγαλαν μία φωτογραφία!

Δείτε την:

Πασχάλης Τερζής Σοφία Διγενή

Επίσης πρόσφατα ο Πασχάλης Τερζής έκανε άλλη μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Αγκαλιά με την μεγάλη του αγάπη!

Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση για τον τραγουδιστή! Δείτε πόσο έχει αλλάξει!

Μια σπάνια εμφάνιση είδαμε τον Πασχάλη Τερζή. Ο τραγουδιστής απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει σταματήσει να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα.

Μάλιστα τελευταία φορά τον είδαμε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του Γιάννα Τερζή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις 24 Ιουλίου, ο φίλος του και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, όπου ο Πασχάλης Τερζής απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές του και μας χάρισε ένα μοναδικό βίντεο.

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο στο οποίο εκείνος παίζει μπουζούκι και Πασχάλης Τερζής ερμηνεύει ένα τραγούδι.

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή

Σπάνια εμφάνιση για τον Πασχάλη Τερζή