My Style Rocks Gala: Δεν θα πιστέψετε τι έδωσε η Στικούδη στον Κουδουνάρη!

Τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!

My Style Rocks Gala: Δεν θα πιστέψετε τι έδωσε η Στικούδη στον Κουδουνάρη!

Δεν θα πιστέψετε τι έδωσε η Κατερίνα Στικούδη στον Στέλιο Κουδουνάρη! Η παρουσιάστρια με το που ξεκίνησε η εκπομπή μπήκε στο My Style Rocks Gala και ενθουσίασε με αυτό που κράταγε για τον κριτή!

Αφού υποδέχτηκε κριτές και παίκτες στο πλατό και λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, η παρουσιάστρια εμφάνισε το δώρο μπροστά σε όλους.

Και αυτό ήταν ένα γιγαντιαίο ψαλίδι, που το έδωσε στον Κουδουνάρη και είπε, «Πριν ξεκινήσουμε, Στέλιο μου, σου είχα υποσχεθεί πως θα σου φέρω ένα δώρο. Επειδή λοιπόν δεν τα μπορείς τα καρτελάκια, σου έχω φέρει αυτό το υπέροχο ψαλίδι, το οποίο το έχω δανειστεί από τον συνέταιρό μου, το Θηρίο και κόβει κανονικά. Μπορείς να κόβεις μαλλιά, γλώσσα αν χρειαστεί, καρτελάκια, βαθμούς, είναι δικό σου».

My Style Rocks Gala Στικούδη
My Style Rocks Gala Κουδουνάρης

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My Style Rocks: Η ατάκα της Στικούδη που άφησε τους κριτές άφωνους!

Η ατάκα της Στικούδη στο My Style Rocks άφησε τους κριτές άφωνους και τις παίκτριες να κοιτάνε καλά καλά! Τι συνέβη και τι ήταν αυτό που προκάλεσε "πανικό";

H Janna Sireac έκανε την πασαρέλα της, και όταν πήγε να ακούσει τα σχόλια, ο Κουδουνάρης χαμογέλασε!

Τότε ήταν που και η Στικούδη είπε χαρακτηριστικά, «Έτσι σε θέλω να σε βλέπω μου Στέλιο μου, χαμογελαστό. Δεν ξέρεις πόσο όμορφος είσαι όταν χαμογελάς. Αλήθεια δεν κάνω πλάκα. Έχεις αυτά τα μαγουλάκια που μου αρέσουν πολύ όταν χαμογελάς. Θέλω να έρθω εκεί να στα τσιμπίσω».

Δείτε εδώ, ωστόσο, όλα τα παρατράγουδα για το My Style Rocks! Πράγματα για τις παίκτριες που ακόμα δεν γνωρίζετε!

My Style Rocks: Τα λόγια του Κουδουνάρη που συγκίνησαν την Ευρυδίκη!

"Άναψαν" οι εντάσεις στο My Style Rocks, καθώς τα λόγια του Κουδουνάρη συγκίνησαν την Ευρυδίκη! Ο ίδιος με αφορμή την παίκτρια και τα σχόλια της για την Κρίστεν που δεν φοράει πάντα second hand, έτσι όπως λέει, μίλησε για τον καρκίνο που πέρασε η Παπαδοπούλου!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ήρθε η ώρα για να σχολιάσει το look της, και άκουσε την παίκτρια να σχολιάζει αρνητικά την άλλη κοπέλα ο ίδιος θέλησε να της θυμίσει την "μάχη" της!

Έτσι λοιπόν της τόνισε πως έχει περάσει πολλά και είναι αρκετά δυνατή που μπόρεσε να το ξεπεράσει, αλλά και να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες, κάτι που την συγκίνησε.

Ωστόσο, ο Κουδουνάρης της τόνισε, πως επειδή έχει περάσει και από όλα αυτά δεν θα έπρεπε να ασχολείται με μικροπράγματα.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!