My Style Rocks Gala: Η εμφάνιση της Ευρυδίκης προκάλεσε σχόλια! "Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!"

Τι είπε για το πρόβλημα υγείας της;

My Style Rocks Gala: Η εμφάνιση της Ευρυδίκης προκάλεσε σχόλια!

"Είσαι παράδειγμα προς μίμηση!" Η εμφάνιση της Ευρυδίκης στο My Style Rocks Gala προκάλεσε σχόλια, τόσο θετικά, όσο και αρνητικά! Η παίκτρια μάλιστα με αφορμή τα λόγια της Βάνας Μπάρμπα, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με την υγεία της!

Η Βάνα Μπάρμπα, τόνισε πως είναι πολύ σκληρό αυτό που πέρασε και πως θα έπρεπε να είναι περήφανη!

Αυτό που της απάντησε εκείνη τους συγκίνησε όλους, μιας και αναφέρθηκε στο ότι ο καρκίνος είναι πλέον φίλος της και την βοήθησε να καταλάβει τι σημαίνει ζωή.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Gala: Άφωνη η Χριστοπούλου με παίκτρια! "Δεν σε καταλαβαίνω!"

"Δεν σε καταλαβαίνω! Δεν περίμενα να σε δω έτσι!" Άφωνη έμεινε η Χριστοπούλου με παίκτρια στο αποψινό My Style Rocks Gala! Η ίδια όπως τόνισε δεν πίστευε στα μάτια της την εμφάνιση που επέλεξε η διαγωνιζόμενη!

Η Γεωργία Σιακαβάρα πίστευε πως είχε κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις απόψε, ωστόσο αυτό άλλαξε, όταν μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Χαρακτηριστικά είπε, “Δεν περίμενα να σε δω ντυμένη έτσι σήμερα. Δηλαδή δεν σε καταλαβαίνω. Καταρχήν, είναι πολύ άβολο αυτό που βλέπω γιατί είσαι πάρα γυμνή! Όχι γυμνή συντηρητικά, δεν το λέω από συντηρητισμό, είσαι πολύ γυμνή! Κάτι το οποίο δεν χρειάζεσαι. Είτε κάτω από τη σκηνή είτε πάνω στη σκηνή είτε ως θεατής, δεν μπορώ να το τοποθετήσω πουθενά αυτό το λουκ. Δηλαδή μπορώ να το τοποθετήσω μόνο σαν να έχεις ντυθεί αποτυχημένα χανουμάκι. Δηλαδή απόκριες!”

“Στο λέω με πάρα πολύ αγάπη και σεβασμό. Η περούκα είναι πλαστική και όλο πάρα πολύ. Για μένα δεν είναι κιτς αυτό, γιατί το κιτς το ορίτζιναλ το εκτιμώ βαθιά, το κιτς είναι άποψη. Το μόνο σικ επάνω σου είναι, για άλλη μια φορά, το πρόσωπο σου που αυτό κερδίζει σήμερα. Με κερδίζει η λάμψη των ματιών σου και πόσο αριστοκρατική είσαι στο πρόσωπο. Έχω χάσει εντελώς όλο το υπόλοιπο”.

Στο μεταξύ, ο Στέλιος Κουδουνάρης τα έβαλε και με την Κιάρα Μαρκέζη και την κατηγόρησε ότι της ετοιμάζει τα looks η Ραμόνα πριν λίγες μέρες!

My style rocks: Η Χριστοπούλου «έστησε» στον τοίχο την Κιάρα - «Είναι ξεκάθαρο ότι...»

Ακόμη μια μικροένταση είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του My style rocks. Η Έλενα Χριστοπούλου «πέταξε» τις μπηχτές της και «έστησε» στον τοίχο την Κιάρα Μαρκέζη. «Είναι ξεκάθαρο ότι ντύθηκε μόνη σου», τις είπε μεταξύ άλλων.

Πολλές είναι οι φορές που έχουν κατηγορήσει την παίκτρια ότι έχει στιλίστρια και συγκεκριμένα την Ραμόνη Βλαντή, η οποία την βοηθάει να ντύνεται στο παιχνίδι, κάτι που η ίδια έχει διαψεύσει πολλές φορές μέσα στο show μόδας.

Χθες λοιπόν, για ακόμη μια φορά έγινε η αναφορά του θέματος. Η Έλενα Χριστοπούλου πέταξε την μπηχτή της για την εμφάνιση της Κιάρα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις ντυθεί μόνη σου» της είπε, ενώ της επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως θέλει να τη βλέπει να ντύνεται με ρούχα της ηλικία της και να μην επιλέγει εμφανίσεις μεγαλύτερη ηλικίας.

Επίσης της έκανε αναφέρθηκε και στα μαλλιά της κάνοντας παρατήρηση, για τις βλεφαρίδες αλλά και τα πολύ μακριά νύχια τα οποία είπε πως δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Πριν από αυτό είχαμε μια σκηνή όπου η Ευρυδίκη συγκινήθηκε με τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη.