Τρεις γάμοι "βόμβα" στην πολιτική σκηνή - Ποιοι είναι αυτοί που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ποιες οι λαμπερές νύφες;

Τρεις γάμοι

Τρεις γάμοι "βόμβα" έσκασαν στην πολιτική σκηνή και ενθουσίασα τους πάντες. Ποιοι είναι αυτοί που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ωστόσο και ποιες οι λαμπερές νύφες τους; Ας δούμε αναλυτικά ποιοι είναι!

O λόγος για δύο βουλευτές της ΝΔ και τον πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι σίγουροι για το μεγάλο βήμα.

Ανδρέας Πάτσης, Βίκυ Παπαλουκά

Ο δικηγόρος βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης την επόμενη εβδομάδα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά στην Κηφισιά.

«Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο Ανδρέα Πάτση. Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου» είχε δηλώσει η παρουσιάστρια αναφερόμενη στον βουλευτή.

ΝΔ γάμος

Κωνσταντίνος Κυρανάκης -Ελένη Αθερίνου

Μέσα στον Ιούλιο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης με την επί πέντε χρόνια σύντροφό του, δικηγόρο, Ελένη Αθερίνου.

πολιτική σκηνή γάμος

Παύλος Μαρινάκης, Κατερίνα Μαχαιριώτη

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης είναι ζευγάρι με την επίσης δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη από τα φοιτητικά τους χρόνια και το καλοκαίρι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πριν λίγο καιρό μάλιστα σε συνέντευξή του στην Σάσα Σταμάτη είπε, «Με την Κατερίνα είμαστε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια και νιώθω πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο να με στηρίζει, να με συμβουλεύει και να με ηρεμεί, όταν η καθημερινότητα γίνεται πιεστική. Οπως όλοι, έχω κι εγώ τις παραξενιές μου και είναι αυτή που με γεμίζει σιγουριά και αισιοδοξία και ελπίζω ότι καταφέρνω να κάνω κι εγώ το ίδιο για εκείνη. Σπουδάζαμε μαζί στην Κομοτηνή. Την πρωτοείδα όταν τελείωνα το δεύτερο έτος κι εκείνη το πρώτο, ένα βράδυ, ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Για να τη γνωρίσω έφτασα στην άλλη άκρη του μαγαζιού, για να της ζητήσω αναπτήρα, ενώ ήταν η μόνη στην παρέα της που δεν κάπνιζε. Τώρα θα μου πεις, δεν είχες τίποτα πιο πρωτότυπο να της πεις; Κι εκείνη πολύ αργότερα το ίδιο μου είπε! Αλλά δεν είχα. Μόλις την είδα, σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω να της μιλήσω και το πώς δεν είχε μεγάλη σημασία».

πολιτική σκηνή γάμος ΝΔ

Ένας ακόμη γάμος έκπληξη ωστόσο έγινε στο Αγκίστρι, με αγαπημένο ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Γάμος «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz αφού Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Η ιστορία αγάπης βγαλμένη σαν από κινηματογραφική ταινία, θυμίζει εκείνη της Έλενας Ράπτη και εκτυλίχθηκε μεταξύ του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάση Μεγαλομύστακα και της σωματοφύλακάς του.

Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας ακολούθησε πιστά το παράδειγμα της Ελενας Ράπτη και όπως και η βουλευτής της ΝΔ που παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, έτσι και εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα που είχε επιφορτιστεί την προστασία του.


«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια.

Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ενιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!


Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της βουλής Έλενα, πριν τρία χρόνια. Και μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Οι δυο τους, αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Στο γάμο, από το πρώην κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.