Η Ελένη Χατζίδου και η κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη - Την έχει κάνει φέτες ο Ετεοκλής Παύλου

Η μέση της μοιάζει με δαχτυλίδι!

Η Ελένη Χατζίδου και η κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη - Την έχει κάνει φέτες ο Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου έγινε ξανά viral και αφορμή είναι η κοιλιά της μετά την εγκυμοσύνη, αφού όπως θα δείτε ο Ετεοκλής Παύλου την έχει κάνει φέτες! Η ίδια έχει χάσει όλα τα κιλά και είναι σε άψογη φόρμα! Μάλιστα, η ίδια και ο σύζυγός της, γυμνάζονται στο σπίτι.

Η τραγουδίστρια, έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει εμφανίσεις στην πίστα και το κοινό την αποθεώνει κάθε φορά! Η Ελένη Χατζίδου, φορά τα στενά της ρούχα γεμάτη αυτοπεποίθηση, μιας και το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως.

Η Ελένη Χατζίδου, ανέβασε σχετική φωτογραφία της με κολάν και στενό τοπάκι και μοίρασε εγκεφαλικά. «Η χαρά του να έχεις άντρα γυμναστή» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram και εμείς εστιάσαμε στο πόσο φέτες είναι η κοιλιά της λίγο καιρό μετά την εγκυμοσύνη! Να τονίσουμε βέβαια, ότι η Ελένη και ο Ετεοκλής παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο όπως πρώτοι γράψαμε οπότε έχει δώσει ένα... boost στη γυμναστική της!

Ελένη Χατζίδου το κορμί της μετά την εγκυμοσύνη

Η δίαιτα που κάνει η Ελένη Χατζίδου μετά την εγκυμοσύνη για να έχει φλατ κοιλιά

Όλο το πρόγραμμα διατροφής της Ελένης Χατζίδου που σίγουρα εγκρίνει και ο Ετεοκλής Παύλου, άλλωστε είναι άκρως ισορροπημένο

Πρωινό

2 ασπράδια, γαλοπούλα χωρίς γλουτένη τυρί με χαμηλά λιπαρά και φυσικό χυμό πορτοκάλι

Μεσημεριανό

Γαρίδες με χόρτα εποχής «Μου αρέσουν πολύ τα θαλασσινά και, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα συνδυάζω με χόρτα. Τρώω πάντα σαλάτα με κάθε γεύμα»

Σνακ

«Πράσινα μήλα με καρότα φτιάχνω στον αποχυμωτή μου. Μια υγιεινή πρόταση που έχω υιοθετήσει εδώ και λίγους μήνες»

Βραδινό

Πράσινη σαλάτα με τόνο: «Μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες και επιλέγω πάντα λαχανικά εποχής»

Tips

«Καθημερινά τρώω φρούτα.»