Προβληματισμοί για την υγεία του Πρίγκιπα Χάρι - Η εμφάνιση με την Μέγκαν Μάρκλ προκάλεσε ανησυχία

Τι συμβαίνει;

Προβληματισμοί για την υγεία του Πρίγκιπα Χάρι - Η εμφάνιση με την Μέγκαν Μάρκλ προκάλεσε ανησυχία

Προβληματισμοί έχουν σχηματιστεί γύρω από την υγεία του Πρίγκιπα Χάρι και η τελευταία του εμφάνιση με την Μέγκαν Μάρκλ δεν βοήθησε, καθώς προκάλεσε ανησυχία! Τι συμβαίνει;

Όπως αναφέρει πηγή της εφημερίδας Post, ο Χάρι παραδέχτηκε πως ακόμα παλεύει με την πνευματική του υγεία και πως ακόμα κι αυτή τη στιγμή συναντά ειδικό και κάνει θεραπείες για να ξεπεράσει το τραύμα της απώλειας της μητέρας του.

Κάτι που όπως ανέφεραν ήταν και η πραγματικότητα, μιας και η εικόνα του στο πριβέ event της JPMorgan δεν ήταν και η πιο ευχάριστη.

Στο μεταξύ τα μάθατε για το ζευγάρι που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τα καθήκοντα της Μέγκαν και του Χάρι;

Πρίγκιπας Χάρι: Αποκαλύφθηκε ο λόγος που αποχώρησε από την βασιλική οικογένεια! «Προσπαθεί να προστατεύσει...»

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από τη βασιλική οικογένεια μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλύφθηκε από τον πιο στενό του φίλο! «Προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο του» σχολίασε.

Κατά την διάρκεια ενός ειδικού επεισοδίου του ABC με τίτλο «Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown», ο 42χρονος φίλος του πρίγκιπα Χάρι, Νάτσο Φιγκουέρας μίλησε για τον πόνο από τον οποίο έβλεπε να υποφέρει ο δούκας του Σάσεξ που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα μαζί με την σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Στο μεταξύ τα μάθατε για το ζευγάρι που θα αναλάβει από εδώ και στο εξής τα καθήκοντα της Μέγκαν και του Χάρι;

«Μίλησα με τον πρίγκιπα Χάρι πριν από λίγες ημέρες» δήλωσε ο Φιγκουέρας, επαγγελματίας παίκτης του πόλο. «Έχει υποφέρει πολύ από όλα αυτά τα πράγματα που του συνέβησαν. Υποφέρει πολύ από τους ανθρώπους που τον κρίνουν». Και συνέχισε εξηγώντας πως στηρίζει την απόφαση του φίλου του: «Είναι πατέρας πλέον… ένας τύπος που προσπαθεί να προστατεύσει το μικρό του από οτιδήποτε χρειαστεί. Έχει γίνει ένας απίστευτος άνθρωπος, ένας άνδρας για τον οποίο η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν πολύ περήφανη».

Αναφερόμενος σε αυτά που κάνει για το καλό της οικογένειάς του, ο Φιγκουέρας είπε πως απλά ο πρίγκιπας Χάρι «θέλει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή». Και πρόσθεσε: «Όσο φυσιολογική μπορεί να είναι η ζωή του, σωστά; Γιατί όταν έχεις 1.000 παπαράτσι έξω από το σπίτι σου στον Καναδά που περιμένουν για να τραβήξουν μία φωτογραφία του γιου σου, αυτό δεν είναι και πολύ φυσιολογικό» τόνισε ο φίλος του.