«Βόμβα» μετά το Megxit: Ποιοι αναλαμβάνουν τα καθήκοντα Meghan και Harry;

Ποια πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο;

«Βόμβα» μετά το Megxit: Ποιοι αναλαμβάνουν τα καθήκοντα Meghan και Harry;

«Βόμβα» έσκασε μετά το Megxit. Ποιοι αναλαμβάνουν τα καθήκοντα της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry μετά την αποχώρηση τους από το παλάτι;

Σύμφωνα με τον Robert Lacey βιογράφος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, που έγινε και ο σύμβουλος της σειράς The Crown, οι κόρες της Sarah Ferguson και του πρίγκιπα Andrew θα μπορούσαν να πάρουν την θέση τους.

«Αν δύο φεύγουν, δύο πρέπει να έρθουν και αυτές οι δύο πρέπει να είναι η Beatrice και η Eugenie. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν βήματα μπροστά και θα δεχθούν θερμή υποδοχή. Είναι αυτό που χρειάζεται η βασιλική οικογένεια καθώς μένουν ακόμα 15 χρόνια μέχρι ο πρίγκιπας George να βγει μπροστά. Είναι ειρωνεία ότι ο Harry ανέφερε τις ξαδέρφες του ως πρότυπο του πώς θα ήθελε να είναι» υποστηρίζει ο Lacey .

Από την άλλη, ο ειδικός σε βασιλικά θέματα Phil Dampier είπε ότι η Κόμισσα του Wessex θα ήταν η ιδανική “αντικαταστάτης” του Harry και της Meghan. Η Sophie είναι η σύζυγός του πρίγκιπα Edward, του μικρότερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Μετά την έξοδο του Harry και της Meghan και την παύση των καθηκόντων του Andrew λόγω του σκανδάλου Epstein, η βασιλική οικογένεια περιορίζεται» υποστήριξε.

Και συνεχίζει: «H Sophie θα ήταν η ιδανική για να αναλάβει και νομίζω πως έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα βασιλικό αστέρι δοθείσης της ευκαιρίας. Αν εξαρτιόταν από εκείνη πιστεύω θα άρπαζε την ευκαιρία και με τα δύο χέρια».

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε όταν έγινε γνωστό πως η Meghan Markle έδωσε πληρωμένη απάντηση!

Meghan Markle - Prince Harry: Εκτός εαυτού οι Καναδοί με το ζευγάρι! Μαζεύουν υπογραφές για...

Εκτός εαυτού είναι οι Καναδοί με το ζευγάρι Meghan Markle και Prince Harry. Μαζεύουν υπογραφές μετά την μετακόμιση τους στην χώρα.

Τα προβλήματα μετά το Megxit για τους ίδιους δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται. Μετά την επίθεση από τα media, το παλάτι και τις οικογένειες τους, και οι πολίτες του Καναδά ξεσηκώθηκαν.

Η Καναδική Ένωση Φορολογουμένων μαζεύει υπογραφές από περισσότερους από 80.000 ανθρώπους που δεν θέλουν να πληρώσουν έξτρα χρεώσεις για την εξασφάλιση των πόρων για την ασφάλιση του πριγκιπικού ζευγαριού.

Οι υπογραφές μάλιστα έχουν συγκεντρωθεί και οι υπεύθυνοι του οργανισμού αναφέρουν πως δεν θέλουν να πληρώσουν από την τσέπη τους εκατομμύρια για να συντηρηθούν Meghan και Harry.

Εκτός των Καναδών και ο πατέρας της είναι έξαλλος και σε δηλώσεις του είπε πως η κόρη του κατέστρεψε την βασιλική οικογένεια.