Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz; Η ηθοποιός τα λέει όλα

Ποια μίλησε χωρίς ενδοιασμούς;

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz; Η ηθοποιός τα λέει όλα

Θα υπάρξει όντως ακόμη ένας χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz ή όχι; Η ηθοποιός τα λέει όλα για την σχέση της και το τι ακούγεται αυτή την περίοδο γύρω από αυτή. Ποια είναι τελικά η αλήθεια;

Ο λόγος για την Σύλβια Δεληκούρα, που μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για τη ζωή της που δεν ήξερε κανείς.

Χαρακτηριστικά μάλιστα μίλησε για τη σχέση της και το αν υπάρχουν μαύρα σύννεφα λέγοντας, «Τώρα είμαι στα παράπονα, θέλω λίγο μαγεία. Είμαι πολύ γκρινιάρα. Ο άνθρωπος υποφέρει. Περνάμε καλά, με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Και έχουμε θυμώσει και έχουμε τσακωθεί, ποτέ όμως όταν είναι μπροστά το παιδί…. Ζηλεύω πάρα πολύ, αλλά δε θέλω να με ζηλεύουν. Ο σύντροφός μου νομίζω με ζηλεύει αλλά δε μου το δείχνει ποτέ».

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ωστόσο ένα ζευγάρι που χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης

Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Ακόμα δεν πρόλαβαν να γίνουν ζευγάρι και τα διέλυσαν!

Νέος χωρισμός "βόμβα" έσκασε στην ελληνική showbiz και προκάλεσε "πανικό! Ακόμα δεν πρόλαβαν να γίνουν ζευγάρι και τα διέλυσαν όλα!

Η σχέση τους ήταν σύντομη και ο χωρισμός ξαφνικός, αλλά όπως φαίνεται οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργιες και τον Βασίλη Σίμο, που όπως ανέφεραν στο "Πρωινό" δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την σχέση τους.

Χωρισμός βόμβα

«Υπήρχε μια σχέση περίπου διμήνου. Τώρα ήρθε το τέλος. Οι πληροφορίες μου λένε πως προχώρησε τη ζωή της παρακάτω» ανέφεραν στην εκπομπή.

Ένας ακόμη χωρισμός "βόμβα" υπήρξε στην ελληνική showbiz, όπου τα "έσπασαν" μετά από 7 χρόνια γάμου!

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα εξαιτίας της απόστασης...

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Τα διέλυσαν όλα εξαιτίας της απόστασης τους...

Ο λόγος για τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου. Το ζευγάρι έγινε γνωστό μέσα από την συμμετοχή του στο Power of love, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

ζευγάρια showbiz

Το ζευγάρι όπως αποκάλυψαν χώρισε λόγω απόστασης όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Mεσημέρι yes». «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Αν θεωρήσεις ότι το σημαντικότερο ήταν η απόσταση. Θεωρώ την Αθηνά την κούρασε αυτό. Προχθές μου έστειλε ένα γράμμα, κάτι πιο ρομαντικό και θα μιλήσουμε τώρα που είμαι στην Αθήνα», είπε μεταξύ άλλων ο Δώρος.

«Ήταν να του δώσω κάποια κοσμήματα δικά του, τα οποία δεν τα είχα βρει δυστυχώς. Ο κύκλος έκλεισε, προχωράμε μπροστά γιατί η ζωή δεν σταματά εδώ» είπε η Αθηνά.

Δείτε άλλο ένα ζευγάρι που χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης