My Style Rocks: "Βόμβα" στα παρασκήνια - Τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες;

Αποκαλύψεις!

My Style Rocks:

"Βόμβα" αποκαλύψεις βγήκαν στο φως από τα παρασκήνια του My Style Rocks! Τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες και τι είναι αυτό που κρύβουν όλοι; Το ριάλιτι είναι ένα από τα αγαπημένα σόου της τηλεόρασης!

Η εκπομπή dot μπήκε στα παρασκήνια του My Style Rocks και αποκάλυψε τα πάντα για το fashion show!

Τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης στην εκπομπή; Τι συμβαίνει με τις παίκτριες και ποια η πραγματική τους σχέση; Αν θέλετε και εσείς να μάθετε, δείτε το παρακάτω βίντεο και τα όσα βγήκαν στη φόρα.

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks: Αδιανόητο! Ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε και τραγούδησε Μαζωνάκη!

Το αδιανόητο έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, μιας και ο Λάκης Γαβαλάς, λίγο πριν την κριτική του σηκώθηκε πάνω και τραγούδησε ένα τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Με την Κορίνα Ανδραμιτίδου να έχει μόλις λάβει τη βαθμολογία της από τις συμπαίκτριές της και να κατευθύνεται προς τους κριτές, ο Λάκης Γαβαλάς πήρε απόφαση να σηκωθεί και να ερμηνεύσει... Μαζωνάκη!

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής τραγούδησε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», ωστόσο αυτό που τον έκανε να σηκωθεί ήταν το λευκό καπέλο που είχε επιλέξει να φορέσει η Κορίνα!

Το look της ωστόσο του φάνηκε πολύ ωραίο!

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε χθες ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και την καινούργια παίκτρια;

My Style Rocks Γαβαλάς

My Style Rocks: Η Κατερίνα Στικούδη "έσπασε" την σιωπή για την Αμίνα! "Θέλω να σας ενημερώσω πως..."

"Θέλω να σας ενημερώσω πως η Αμίνα Χακίμ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας για ακόμη μια φορά". "Χαμός" στο πλατό του My Style Rocks, καθώς η Κατερίνα Στικούδη "έσπασε" την σιωπή για την παίκτρια που απουσίαζε!

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απουσία της παίκτρια, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτηριστικά είπε, «Πριν ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος, θέλω να σας ενημερώσω πως η Αμίνα Χακίμ δεν θα μπορέσει να είναι μαζί μας για ακόμη μια φορά. Εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας».

Την αποκάλυψη είχε κάνει η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ενώ είπε μάλιστα, πως θα επιστρέψει σύντομα πίσω στο παιχνίδι.

Δείτε ωστόσο ποια είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το αποψινό Gala!