Πέγκυ Ζήνα: Εσείς ξέρετε πόσα θα πάρει για το καρναβάλι της Ξάνθης;

Δεν θα το πιστέψετε!

Πέγκυ Ζήνα: Εσείς ξέρετε πόσα θα πάρει για το καρναβάλι της Ξάνθης;

Εσείς ξέρετε πόσα θα πάρει η Πέγκυ Ζήνα για το καρναβάλι της Ξάνθης και την εμφάνισή της; Η Ξάνθη διοργανώνει και φέτος ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά καρναβάλια στην Ελλάδα και εκεί θα είναι και η τραγουδίστρια!

Ωστόσο σχόλια ξέσπασαν σχετικά με τις αμοιβές των καλλιτεχνών και όχι μόνο που θα δώσουν το παρών στην ακριτική πόλη!

Δείτε αναλυτικά την λίστα που ήρθε στο φως και προκάλεσε "πανικό". Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Πέγκυ Ζήνα λεφτά

Η Πέγκυ Ζήνα έχει μιλήσει για την αδυναμία της στην κόρη της αλλά και για το παρατσούκλι που της έχει βγάλει επίσης!

Πέγκυ Ζήνα: «Αν φύγω από την ζωή θα ήθελα...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση της!

Συγκινεί με την εξομολόγηση της η Πέγκυ Ζήνα. «Αν φύγω από την ζωή θα ήθελα...», είπε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έντονη διαφωνία που είχε με την Βίκυ Μοσχολιού για τη διασκευή του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι».

Καλεσμένη στην εκπομπή βρέθηκε και η Σμαράγδα Καρύδη!

«Εγώ είναι γνωστό πόσο αγαπώ τη Βίκυ. Το θέμα θεωρώ πως έχει κλείσει γιατί δεν έδωσα εγώ συνέχεια. Δέσαμε τρία είδη μουσικής σε μια εμφάνιση. Το τραγούδι δεν αλλοιώθηκε. To κάναμε με πολύ αγάπη στα MAD. Oι rap στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ. Εγώ στις ζωντανές μου εμφανίσεις δεν το λέω ποτέ έτσι το κομμάτι.

Ό,τι και να ειπώθηκε αν γίνει κάτι για μένα, αν εγώ μεγαλώσω, φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα κανένας να θυμώσει κανείς μαζί της. Το λέω πολύ γλυκά. Δε μπόρεσα να κρατήσω κακία καθόλου στην οικογένεια της Βίκυς» είπε, μεταξύ άλλων, η Πέγκυ Ζήνα.