Η Δανάη Παππά φίλησε τρυφερά συνάδερφο της - Τον βλέπαμε στο Τατουάζ

Love is in the air!

Η Δανάη Παππά φίλησε τρυφερά συνάδερφο της  - Τον βλέπαμε στο Τατουάζ

Χαμός έχει γίνει από χτες με την Δανάη Παππά, η οποία ανέβασε φωτογραφία και φίλησε τρυφερά συνάδερφο της! Είναι επίσης ηθοποιός και τον βλέπαμε στο Τατουάζ όμως μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.... Δεν είναι αυτό που νομίζετε!

Η κούκλα Δανάη Παππά είχε και έχει μεγάλη αδυναμία σε έναν από τους μπόμπιρες που βλέπαμε στην σειρά του Alpha tv. Οι δυο τους , είχαν πολλές σκηνές στο Τατουάζ και η ηθοποιός συχνά πυκνά το εκμεταλλευόταν και του έκανε... τρυφερές αγκαλιές!

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε σε story στο Instagram, η μελαχρινή καλλονή φαίνεται να φιλάει τρυφερά τον μικρούλη και γράφει στην λεζάντα: «The best boy in the world»! Πρόσφατα, μας είχε δείξει και μια άλλη της μεγάλη αδυναμία, τον αδερφό της....

Δείτε την φωτογραφία με το φιλί στον μικρό συνάδερφό της:

Δανάη Παππά τατουάζ φιλί

Δανάη Παππά: Σε νέο σπίτι με τον σύντροφό της! Η πρώην ηθοποιός του "Τατουάζ" ξεκινάει καινούργια ζωή!

Σε νέο σπίτι με τον σύντροφό της η Δανάη Παππά! Η πρώην ηθοποιός του "Τατουάζ" ξεκινάει καινούργια ζωή κι έχουμε όλες τις πληροφορίες!

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει αφού έχει ξεκινήσει να μην την ενδιαφέρει να φανεί μπροστά στις κάμερες με τον αγαπημένο της, Λάμπρο Λάζαρη!

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα τους είχε απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr σε νυχτερινή τους έξοδο και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ωστόσο, να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά πως το ζευγάρι πλέον μένει μαζί! Όπως μας έχουν μεταφέρει πηγές μας έχουν ξεκινήσει μια καινούργια ζωή μια καινούργια αρχή σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στα βόρεια προάστια!

Άντε... με το καλό να ευχηθούμε εμείς αν και κάτι μας λέει πως τα κουφέτα δεν θα αργήσουν να έρθουν....