Στο νοσοκομείο αγαπημένη ηθοποιός από το Νησί - Φωτογραφία μέσα στο δωμάτιο

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο αγαπημένη ηθοποιός από το Νησί - Φωτογραφία μέσα στο δωμάτιο

Στο νοσοκομείο βρέθηκε αγαπημένη ηθοποιός από το Νησί και τους "τρόμαξε" όλους! Η ίδια μοιράστηκε φωτογραφία μέσα στο δωμάτιο και ανακοίνωσε τι της συνέβη. Τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο κρεβάτι;

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, όπου και θέλησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της!

Ο λόγος για την Γιούλικα Σκαφιδά, που βρέθηκε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την φωτογραφία της, «Δεν κατάφερα να είμαι στο πόστο μου χτες το μεσημέρι δίπλα στους ανθρώπους της Shedia. Ήμουν λίγα χλμ πιο βόρεια, έπαιρνα τις βιταμίνες μου…»

ηθοποιός νοσοκομείο

Δεν κατάφερα να είμαι στο πόστο μου χτες το μεσημέρι δίπλα στους ανθρωοους της Shedia Ήμουν λίγα χλμ πιο βόρεια,έπαιρνα τις βιταμίνες μου...

Posted by GIOYLIKA SKAFIDA - ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ on Sunday, February 9, 2020

Ποια είναι η Γιούλικα Σκαφιδά - Η ηθοποιός από το Νησί που μπήκε στο νοσοκομείο

Η Γιούλικα Σκαφιδά (Καλαμάτα , 3 Οκτωβρίου 1981) είναι Ελληνίδα Ηθοποιός της Τηλεόρασης , του Θεάτρου και του Κινηματογράφου. Γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1981 στην Καλαμάτα. Το 2001 αποφοίτησε από τη της Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και το 2004 από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μουσικής θεωρίας, αρμονίας, ερμηνείας και κιθάρας.

Το 2010 έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά του Mega, Το Νησί. Έχει παίξει σημαντικούς ρόλους σε πολλές ταινίες όπως το September το 2013, την Άπνοια το 2010, το Η Ρόζα της Σμύρνης το 2016 και το 2005 στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της "Κινέττα". Στην τηλεόραση εμφανίστηκε το 2002 στις Τρεις Χήρες, από το 2008 ως το 2009 στα Μαύρα Μεσάνυχτα, το 2017 στο Κοκκινο Νυφικό και το 2019 στο Ού φονεύσεις.

Το 2014 βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στις παραστάσεις "Ορφέας στον Άδη" του Τένεσι Ουίλιαμς και "Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα" του Ευγένιου Ο'Νιλ.

Θυμάστε την μικρή Μαρία από το «Νησί»; Μεγάλωσε και είναι σε σχέση! Δείτε τον κούκλο αγαπημένο της!