Η μικρή Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι σε σχέση! Δείτε τον κούκλο αγαπημένο της!

Πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

Η μικρή Μαρία από το «Νησί» μεγάλωσε και είναι σε σχέση! Δείτε τον κούκλο αγαπημένο της!

Μεγάλωσε η πανέμορφη μικρή Μαρία από το «Νησί» και τώρα είναι σε σχέση! Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τον κούκλο αγαπημένο της!

Το κορίτσι αυτό είχε εντυπωσιάσει τόσο με την ομορφιά του όσο και με την ερμηνεία του αφού σε πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να πάρει ρόλους σε πολλές γνωστές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Σήμερα, έχοντας πια μεγαλώσει είναι μία καλλονή και ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της.

Νέο ζευγάρι "βόμβα" στην ελληνική showbiz! Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο λόγος για την Αναστασία Τσιλιμπίου, τον ξανθό άγγελο που ενσάρκωσε το ρόλο της Μαρίας, μεγάλης κόρης της Κατερίνας Λέχου και του Στέλιου Μάινα στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Το Νησί».

Η Αναστασία έχει κάνει τα δικά της βήματα στην υποκριτική από τότε και σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ! Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», αποκάλυψε τα πάντα για τον αγαπημένο της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και δυόμιση χρόνια.

«Είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Τόσο καιρό δεν ήθελα να το δείχνω, όχι ότι τώρα θέλω απλά θέλω να νιώθω φυσιολογικά κι όταν νιώσω ότι θέλω να ανεβάσω φωτογραφία με το αγόρι μου να το κάνω και να νιώθω καλά με αυτό» είπε η ηθοποιός μεταξύ άλλων.

τσιλιμπίου σχέση
αναστασία τσιλιμπίου νησί
Τσιλιμπίου ηθοποιός

Θυμάστε την μικρή Ηλέκτρα από το «Νησί»; Σήμερα θυμίζει μοντέλο!

Θυμάστε την μικρή Ηλέκτρα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA το «Νησί»; Σήμερα το τότε κοριτσάκι, θυμίζει μοντέλο!

Το κοριτσάκι εκείνο που συντρόφευε τον «Δημήτρη Λεμονιά» στα παιδικά παιχνίδια ενώ αργότερα έγινε ο σύντροφος της ζωής της στην σειρά, σήμερα δεν φέρνει σε τίποτα το παιδάκι εκείνο.

Η Κατερίνα Μισιχρόνη, όπως είναι στην πραγματικότητα το όνομα της, μετά το τέλος της σειράς δεν ασχολήθηκε ποτέ ξανά με την τηλεόραση. Ωστόσο, διατηρεί το δικό της κανάλι στο Youtube.

Μάλιστα, είναι καθημερινή χρήστης και των social media, αφού μοιράζεται πολλές προσωπικές της φωτογραφίες. Εμείς κάναμε την αναζήτηση μας, την βρήκαμε και πραγματικά πάθαμε πλάκα, αφού είναι πανέμορφη και έχει ματάρες.

Θυμάστε την μικρή Ηλέκτρα από το «Νησί»

Θυμάστε την μικρή Ηλέκτρα από το «Νησί»

Θυμάστε την μικρή Ηλέκτρα από το «Νησί»