Εσείς τα μάθατε για τον Chandler από τα Φιλαράκια; Έκανε Instagram

"Σάλος" στα social media!

Εσείς τα μάθατε για τον Chandler από τα Φιλαράκια; Έκανε Instagram

Εσείς τα μάθατε για τον Chandler από τα Φιλαράκια; Και όμως έκανε Instagram και προκάλεσε "σάλο" σε όλα τα social media! Ο ηθοποιός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα δικό του προφίλ και να μοιράζεται τα νέα του με τους θαυμαστές του.

Ο Matthew Perry, είναι το νέο και τελευταίο μέλος από το γκρουπ που μπήκε στον κόσμο του ίντερνετ και οι φανς της σειράς είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Έπειτα από την Jennifer Aniston, ακολούθησε και αυτός και μάλιστα έχει κάνει ήδη δυο ποστ και ανεβάζει συνεχώς insta stories, ενώ άκουσε και τα θερμά καλωσορίσματα από τους συμπρωταγωνιστές του.

Σας βρήκαμε επίσης πόσο κοστίζει το πιο χαρακτηριστικό αντικείμενο μέσα από το διαμέρισμα και θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Φιλαράκια: Η μικρή Emma της Rachel απάντησε στον Chandler - Πώς ήταν ο ύπνος της τελικά;

Η μικρή Emma της Rachel απάντησε στον Chandler από τα Φιλαράκια και του λέει επιτέλους πώς ήταν ο ύπνος της! Εσείς θυμάστε όταν η μικρούλα έκλεινε τα πρώτα της γενέθλια, που ο "θείος" της, την ρώτησε αν της αρέσει να κοιμάται και πόσο πολύ λάτρεψε τον ύπνο της.

Ο Chandler είχε άλλα σχέδια με τη Monica τότε και όταν του ζητήθηκε να πει ευχές στην μικρή μέσα από ένα βίντεο που θα δει όταν μεγαλώσει είπε "Γεια σου Emma, είναι το 2020. Ακόμα κοιμάσαι;"

Τώρα λοιπόν που επιτέλους είναι 2020, η ηθοποιός που έκανε την κόρη της Rachel, του απάντησε με τον πιο αστείο τρόπο.

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και είπε, "Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο ύπνο που είχα ποτέ", θέλοντας να υποδεχθεί το νέο έτος με τον "παραδοσιακό" τρόπο.

Εσείς ωστόσο γνωρίζεται για την σκηνή με τον Ross που εμφανίστηκε γυμνός και κόπηκε;