Χωρίζει τελικά ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο; Η φωτογραφία τα λέει όλα!

Τι έχει συμβεί με την κούκλα αγαπημένη του;

Χωρίζει τελικά ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο; Η φωτογραφία τα λέει όλα!

Σίγουρα θα έχετε ακούσει τις φήμες ότι χωρίζει τελικά ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο. Ωστόσο, με μια φωτογραφία ο ίδιος τα λέει όλα και ξεκαθαρίζει τι ισχύει και τι όχι. Αν είστε φαν λοιπόν, ή αν απλά έχετε περιέργεια, έχουμε την απάντηση!

Ο ηθοποιός και η σύντροφός του, Σιμώνη Χριστοδούλου, βρέθηκαν στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις» και παράλληλα έκαναν μίνι διακοπές. Σε μια από τις βόλτες τους οι δύο τους έδωσαν ένα καυτό φιλί, καθισμένοι σε παγκάκι και η φωτογραφία τους έγινε viral!

Οι διαδικτυακοί φίλοι της make up artist έσπευσαν να “πατήσουν” like και να σχολιάσουν με όμορφα λόγια το στιγμιότυπο, και το σχετικό post μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral, όπως έγινε και η συνέντευξη του Ανδρέα χτες, στην οποία μιλά για δικαστική διαμάχη που έχει ξεκινήσει.

Ιδού και η σχετική ανάρτηση:

Πριν τις φήμες για χωρισμό, ο Ανδρέας Γεωργίου από το Μπρούσκο, είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τη σύντροφό του

Λιώσαμε με τον Ανδρέα Γεωργίου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι". Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open και μίλησε πρώτη φορά για την σχέση του, ενώ έκανε or air εξομολόγηση στην σύντροφο του.

Ο ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open, είπε στην ερώτηση του παρουσιαστή: «Θα το πω μία, και μια που το είπα και μία που τελείωσε. Είναι ο άνθρωπός μου! Eίμαι πολύ ερωτευμένος. Είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου, κι επειδή μας βλέπει κιόλας θα της στείλω ένα φιλάκι».

Μάλιστα παραδέχθηκε στον Νίκο Μουτσινά πως θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά και ότι είναι 37 χρονών αλλά το φαντάζεται πιο μετά.

Δείτε το βίντεο από το Καλό Μεσημεράκι:

Δείτε εντωμεταξύ και το σαλόνι του σπιτιού του που είναι εντυπωσιακό