Στα δικαστήρια ο Ανδρέας Γεωργίου του Μπρούσκο - Μαζί και ο Κούλλης Νικολάου

Τι συνέβη;

Στα δικαστήρια ο Ανδρέας Γεωργίου του Μπρούσκο - Μαζί και ο Κούλλης Νικολάου

Στα δικαστήρια πρόκειται να βρεθεί ο Ανδρέας Γεωργίου του Μπρούσκο, μαζί με τον Κούλλη Νικολάου! Τι συνέβη ωστόσο και τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός για το περιστατικό που είχε συμβεί με την καταγγελία καναλιού στην Κύπρο;

O ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς για το περιστατικό που συγκλόνισε!

Είσαι πράγματι πολύ σκληρός διαπραγματευτής όσον αφορά στις συμφωνίες που κλείνεις με τους τηλεοπτικούς σταθμούς;

Αυτό ακούγεται για μένα; Είμαι σκληρός όσον αφορά στη διαπραγμάτευση των μισθών και των συνθηκών εργασίας των συνεργατών μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα βγει ο μήνας και δεν θα μπορώ να πληρώσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Το έχω περάσει στο παρελθόν και από τα λάθη, όπως και από τις παγίδες στις οποίες πέφτουμε, μαθαίνουμε… Δεν είμαι σκληρός για τον εαυτό μου. Θέλω όμως αυτά που συμφωνούνται να τηρούνται.

Προφανώς αναφέρεσαι σε τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου, με τον οποίο έχεις δηλώσει μάλιστα πως δεν θα συνεργαστείς ποτέ ξανά…

Ναι. Μέχρι και σήμερα μας χρωστούν λεφτά. Φέτος, δυστυχώς, το ίδιο συνέβη σε συνάδελφο παραγωγό και στεναχωριέμαι πολύ γι’ αυτό.

Σκέφτηκες να κινηθείς νομικά;

Όλη αυτή η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα. Αρχικά επιλέξαμε με τον Κούλλη την οδό της ανθρώπινης προσέγγισης. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτή η ιστορία μας δημιούργησε οφειλές προς το κράτος. Γιατί όταν πήραμε κάποια λίγα χρήματα από αυτά που είχαμε συμφωνήσει, τα δώσαμε στους συνεργάτες μας. Αφήσαμε πίσω κάποιες οφειλές και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Ήταν ζημιά για εμάς όλο αυτό.

Πρόσφατα ωστόσο η αγαπημένη του έκανε μια μοναδική ανάρτηση με τρυφερή φωτογραφία των δυο τους που "έριξε" το instagram!

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου λίγο πριν βρεθεί στα δικαστήρια

Ο Ανδρέας Γεωργίου πόζαρε με φλογερή κοκκινομάλλα. Ο «Αχιλλέας» του Μπρούσκο μάλιστα της έγραψε σε «λατρεύω».

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος πόζαρε μαζί με την assistant director του στο Instagram και της έκανε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση.

Οι δυο τους από ότι καταλαβαίνουμε διατηρούν άψογες σχέσεις και αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο. «Η Μαθά μου @maria.matha !!! Από αυτά τα πολύ ωραία δώρα της ζωής!! Σε λατρεύω!!! #assistantdirector» ήταν το τρυφερό του σχόλιο στην φωτογραφία που ανέβασε.

Δείτε την ανάρτηση του:

Την αυτοκινητάρα του την έχετε δει; Έχει δερμάτινα καθίσματα και είναι... "θηρίο". και... έχουμε φωτογραφία από το εσωτερικό του.