Όσκαρ 2020: Η Μαριάννα Λάτση εντυπωσίασε στο πλευρό του γιου της με το απόλυτο φόρεμα

Η τουαλέτα της κοστίζει 750 χιλιάδες ευρώ!

Όσκαρ 2020: Η Μαριάννα Λάτση εντυπωσίασε στο πλευρό του γιου της με το απόλυτο φόρεμα

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα Όσκαρ 2020 έκανε η Μαριάννα Λάτση! Η ίδια κατάφερε να "κλέψει" την παράσταση ακόμα και από τους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ και όχι άδικα, καθώς εντυπωσίασε στο πλευρό του γιου της με το απόλυτο φόρεμα της νύχτας!

Η μαγική βραδιά ήταν γεμάτη λαμπερές εμφανίσεις, ωστόσο αυτή που συζητήθηκε όσο καμία άλλη ήταν της Λάτση, και αυτό γιατί το φόρεμά της ήταν custom made δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου. Η επιχειρηματίας επέλεξε φόρεμα από μετάξι και τούλι, διακοσμημένο μάλιστα με 750 χιλιάδες swarovski!

Ο σχεδιαστής για να δείξει το αριστούργημά του, αλλά και την χαρά που τον επέλεξε η ίδια μοιράστηκε μέσω insta stories το λαμπερό φόρεμα.

Μαριάννα Λάτση όσκαρ 2020

Εσείς είδατε ποιοι ήταν οι φετινοί μεγάλοι νικητές; Χαμός από ανατροπές!

Όσκαρ 2020: Το φόρεμα της Νάταλι Πόρτμαν έκρυβε ένα μήνυμα για τις γυναίκες!

Ένα μήνυμα για τις γυναίκες από την Νάταλι Πόρτμαν που βρέθηκε με την σειρά της στην χρυσή απονομή των Όσκαρ 2020.

Η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν επέλεξε να φορέσει για την ξεχωριστή αυτήν βραδιά με ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνεια και χρυσές λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με ένα επίσης μαύρο πανωφόρι.

Σίγουρα η εμφάνισή της ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο αυτό που έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις ήταν το μήνυμα που ήταν... ραμμένο στο ρούχο της.

Ειδικότερα η βραβευμένη ηθοποιός είχε βάλει στο ρούχο της καρφίτσες με τα ονόματα των γυναικών σκηνοθετών που δεν ήταν υποψήφιες για ανάλογη κατηγορία.

Να θυμίσουμε ότι η Νάταλι Πόρτμαν έχει στείλει ανάλογο μήνυμα και σε προηγούμενη τελετή των όσκαρ όταν παρουσιάζοντας τις υποψηφιότητες για την ίδια κατηγορία είχε πει "αυτοί είναι όλοι οι άντρες υποψήφιοι".

Μιας και μιλάμε για τα Όσκαρ δείτε την ηθοποιό που κόντεψε να γίνει viral!