Η Άννα Μαρία του GNTM λαμβάνει... περίεργα μηνύματα για τον Τάσο! Δείτε γιατί

Η Άννα Μαρία μίλησε και για την Ειρήνη Καζαριάν!

Η Άννα Μαρία του GNTM λαμβάνει... περίεργα μηνύματα για τον Τάσο! Δείτε γιατί

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι μία από τις μεγάλες νικήτριες του δεύτερου κύκλιου του GNTM και το ελαφάκι, όπως την αποκαλούσαν μέσα στο σπίτι, μίλησε στο Star για την περσινή νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων αλλά και για το αγόρι της, τον Τάσο!

Ειδικότερα μιλώντας στην Φωλιά των Κου Κου το νεαρό μοντέλο είπε πως είναι αστείο καθώς μπερδεύουν τον Τάσο με τον μικρό του αδελφό και της στέλνουν μηνύματα ότι την απατά!

Το 19χρονο μοντέλο μίλησε ακόμα και για την Ειρήνη Καζαριάν την οποία περιέγραψε ως "πολύ cool".

«Η Καζαριάν είναι ένα πολύ cool τυπάκι, τη συμπάθησα πάρα πολύ. Δεν ντρέπεται καθόλου. Τη συμπαθώ αυτό το λίγο που την ξέρω» είπε χαρακτηριστικά ενώ όσο αναφορά τον Τάσο ανέφερε ότι:

«Ο Τάσος έχει άλλα δύο αδέρφια και ο ένα χρόνο μικρότερός του, τού μοιάζει πάρα πολύ. Μου στέλνουν μηνύματα του τύπου ότι με απατάει. Τον μπερδεύουν και μου στέλνουν φωτογραφίες. Έχει πολύ πλάκα».

Και αν θες να γίνεις και εσύ GNTM material σου έχουμε τις κατάλληλες μπότες!

Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

GNTM: Ο Σκουλός έκανε πρόταση στην Άννα Μαρία!

Και όμως ο κριτής του ριάλιτι μοντέλων, που μίλησε με την σειρά του στην εκπομπή "Πρωινό" αποκάλυψε ότι ζήτησε να συνεργαστεί με την Άννα Μαρία!

“ Ζήτησα να δουλέψω με την Άννα Μαρία πρώτα, αλλά είχε μια αντίρρηση ο πελάτης που ήταν να κάνω. Δεν ήθελε ο πελάτης για δικούς του λόγους, δεν μπόρεσα να τους καταλάβω. Αλλά ναι κάποια στιγμή θα δουλέψω με κάποιες από αυτές" είπε ο γνωστός φωτογράφος.