Νέα πρόσωπα στον Γιώργο Λιάγκα - Οι δύο που αντικατέστησαν την Κάλια Ελευθερίου

Ποιους θα βλέπουμε στο πλευρό του;

Νέα πρόσωπα στον Γιώργο Λιάγκα - Οι δύο που αντικατέστησαν την Κάλια Ελευθερίου

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, τα οποία και παρουσίασε ο ίδιος στην σημερινή του εκπομπή! Εσείς έχετε ιδέα για το ποιοι μπορεί να είναι; Ο παρουσιαστής υποδέχθηκε με θερμές αγκαλιές και τους δύο που αντικατέστησαν την Κάλια Ελευθερίου!

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και την Έλενα Κώνστα, Οι δυο τους από εδώ και πέρα θα μας συντροφεύουν κάθε μεσημέρι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Ο ίδιος μάλιστα είπε χαρακτηριστικά, «Σήμερα έχουμε τους καινούργιους της παρέας. Καλώς ήρθατε. Να ξεκινήσουμε από τη γυναίκα. Η Έλενα Κώνστα θα είναι μαζί μας από σήμερα μια-δυο φορές τη βδομάδα. Θα είναι και τις υπόλοιπες ημέρες στην ομάδα της εκπομπής και θα μας κάνει πάρα πολύ ωραία θέματα. Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι φίλος μου. Το συζητάγαμε από την αρχή της σεζόν. Δεν μας κάθισε στην αρχή. Από τώρα και μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν θα είναι μαζί μας εδώ στην παρέα της εκπομπής».

Εσείς ωστόσο ξέρετε τι είχε συμβεί με τον παρουσιαστή και το ΕΣΡ; Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις με την υπόθεση, ενώ μάλιστα έγινε και απίστευτη πρόταση στον ΣΚΑΙ!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου στην εκπομπή του!

Και όμως ανακοινώθηκε ποιο θα είναι το όνομα που θα αντικαταστήσει την Κάλια Ελευθερίου στο Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα! Την αποκάλυψη έκαναν στο Μεσημέρι Yes και τους άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό! Δεν θα πιστέψετε ποιος θα την αναπληρώσει!

Ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα δούμε; Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νέος αντικαταστάτης θα είναι ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, Νίκος Γεωργιάδης.

Την αποκάλυψη έκανε με αποκλειστικό ρεπορτάζ η Νάνσυ Νικολαΐδου και τόνισε, πως ο δημοσιογράφος είχε κάνει συζητήσεις από την αρχή της χρονιάς για να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής.

Ωστόσο, εσείς ξέρετε για το περιστατικό που τους άφησε όλους άφωνους στην εκπομπή τις προάλλες;