Φεύγει από τον Alpha tv η Ελένη Μενεγάκη; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει με 5 λέξεις

Τα αποκάλυψε όλα!

Φεύγει από τον Alpha tv η Ελένη Μενεγάκη; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει με 5 λέξεις

Φεύγει από τον Alpha tv η Ελένη Μενεγάκη; Ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκαθαρίζει με 5 λέξεις σε πρόσφατη συνέντευξή του και δίνει ένα τέλος στις φήμες που ακούγονται αυτές τις μέρες! Τι είναι αυτό που πιστεύει πως θα αλλάξει στην τηλεόραση μετά από την γνωστή παρουσιάστρια;

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τα πάντα σε συνέντευξή του στο περιοδικό Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας!

Πως βλέπεις την ιστορία με την Ελένη Μενεγάκη; Θέλουν να αλλάξουν το τοπίο οι καναλάρχες;

Η τηλεόραση είναι ένα μπλέντερ που χτυπάει συνέχεια φρούτα. Θέλει να ανανεώνεται διαρκώς. Το βρίσκω φυσιολογικό. Στην τηλεόραση η έκθεση είναι υπεραρκετή. Η φθορά του παρουσιαστή είναι μεγάλη.

Δεν θα λείψει ένα πρόσωπο σαν την Ελένη Μενεγάκη;

Η Μενεγάκη θα βρει τι θα κάνει. Ούτε κουτή είναι, ούτε πρόσωπο που δεν της κόβει. Για ξανθιά… είναι πολύ μελαχρινή! (γέλια)

Εσείς ωστόσο θυμάστε όταν η Ελένη Μενεγάκη παρέδωσε μαθήματα στον Λάκη Λαζόπουλο; Το απόσπασμα ήταν ξεκαρδιστικό!

Ανατροπή με την Ελένη Μενεγάκη στον ALPHA - Ότι ξέρατε ξεχάστε το

Ότι ξέρατε για την Ελένη Μενεγάκη κι όλα αυτά που διαδίδονται τον τελευταίο καιρό, ξεχάστε το, γιατί υπάρχει ανατροπή της τελευταίας στιγμής και θα σας τα μεταφέρω όλα στο Youweekly.gr και το Vanda's blog, όπως πάντα πρώτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις να υπενθυμίσω πως είχε κυκλοφορήσει ότι η Ελένη είναι αποφασισμένη να αποχωρήσει από το κανάλι ALPHA, μετά από χρόνια συνεργασίας και δεν θα προβεί σε καμία συνάντηση με τους ιθύνοντες για να συζητήσουν και να κοιτάξουν ξανά το συμβόλαιό της μήπως βρεθεί κάποια λύση που να βολεύει και να αφήνει ευχαριστημένες και τις δυο πλευρές. Αυτά ξέραμε μέχρι στιγμής, όλοι, τονίζω ξανά γιατί εγώ σήμερα θα σας αποκαλύψω μια άλλη τροπή που πήρε η υπόθεση αυτή.

Ποια η ανατροπή με Ελένη Μενεγάκη και ALPHA

Οι πηγές μου, και ξέρετε ότι είναι έγκυρες 100% μου αποκάλυψαν πως η συνάντηση τελικά θα γίνει. Η Ελένη Μενεγάκη έχει κλείσει συγκεκριμένη ημερομηνία με τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού, για να βρεθούν όλοι μαζί και να συζητήσουν. Τώρα το αν θα τους ανακοινώσει ότι φεύγει ή το αν θα κάτσουν κάτω για να αναθεωρήσουν το συμβόλαιό της μήπως και μείνει, δεν το γνωρίζω - ακόμα.

Ωστόσο, αυτό που ξέρω να πω με σιγουριά είναι πως η Ελένη δεν θα φύγει έτσι από έναν σταθμό που της έχει προσφέρει τόσα και δεν θα αφήσει έτσι απλά την ομάδα της.

Το τι θα συμβεί είναι άγνωστο και τα σενάρια γι αυτή την γυναίκα - που πραγματικά δεν έχει τον τίτλο της βασίλισσας της τηλεόρασης αδίκως - είναι πολλά. Ωστόσο εγώ είμαι εδώ για να σας μεταφέρω ότι μαθαίνω και... το υπογράφω πως θα μάθω κι άλλα και θα επανέλθω, φυσικά, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog.

Α! Να σας υπενθυμίσω πως πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την πέτυχε στο πλοίο για Άνδρο και ήταν πραγματικά πιο ανανεωμένη, χαμογελαστή και αδύνατη, από ποτέ.