Ελένη Μενεγάκη: Πιο ευδιάθετη από ποτέ! Χαμογελούσε στις κάμερες και πείραζε τον καπετάνιο του πλοίου!

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μενεγάκη: Πιο ευδιάθετη από ποτέ! Χαμογελούσε στις κάμερες και πείραζε τον καπετάνιο του πλοίου!

Παρά τα όσα ακούγονται πως συμβαίνει στην επαγγελματική της ζωή η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να διανύει την πιο όμορφη περίοδο αφού το χαμόγελο δεν λείπει από το πρόσωπό της! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε να ταξιδεύει και ήταν πιο ευδιάθετη από ποτέ! Μάλιστα, οι κάμερες την απαθανάτισαν να πειράζει και τον καπετάνιο του πλοίου.

Η - ως τώρα - παρουσιάστρια του ALPHAtv την προηγούμενη Παρασκευή 31/1 βρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας, από όπου και αποχώρησε για το αγαπημένο της νησί, την Άνδρο.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως πήγε και για να χαλαρώσει το τριήμερο αλλά και για να ολοκληρώσει τις εργασίες που γίνονται στο ξενοδοχείο του αγαπημένου της, Μάκη Παντζόπουλου, μετά την καταστροφή που είχε υποστεί από τις πλημμύρες πριν λίγους μήνες.

Ο φωτογράφος μας κατάφερε χωρίς δυσκολία αφού ήταν τόσο θετική να την φωτογραφήσει την στιγμή που άφηνε το τζιπ της στο γκαράζ του πλοίου και επιβιβαζόταν. Μαζί της ήταν και ο καπετάνιος.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο η Ελένη έδωσε στον φωτογράφο μας υλικό κι εμείς σας το μεταφέρουμε στο Youweekly.gr:

Ελένη Μενεγάκη alpha

Ελένη Μενεγάκη περιοδικό YOU

Ελένη Μενεγάκη

Πιο ευδιάθετη από ποτέ η Ελένη Μενεγάκη στο πλοίο για Άνδρο

Με ένα απλό καθημερινό τζιν που αναδείκνυε την σιλουέτα της, ένα μαύρο τζάκετ και μποτάκια η Ελένη επιβιβάστηκε στο πλοίο και σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν σταμάτησε να μιλά με τον κόσμο που την πλησίαζε αφού την αναγνώριζε και να φωτογραφίζεται.

Τι γίνεται με την Ελένη Μενεγάκη και τον ALPHA

Μην ξεχνάμε το θέμα που έχει προκύψει με την λήξη του συμβολαίου της μετά από αρκετά χρόνια με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Όλα είναι στον πάγο, αφού καμία επίσημη ανακοίνωση είτε από την ίδια είτε από το κανάλι δεν έχει προκύψει. Ωστόσο, το Youweekly.gr ανέλυσε τον προσωπικό της αστρολογικό χάρτη για να δούμε τι συμβαίνει τελικά και... μάθαμε πάρα πολλά που δεν ξέραμε και... κάπως όλα τώρα βγάζουν ένα νόημα.