Ελένη Μενεγάκη: Αναλύσαμε τον αστρολογικό της χάρτη! Το κάρμα με τον Μάκη, ο ALPHA και η νέα της ζωή!

Ο κρίσιμος Μάρτιος και το δύσκολο καλοκαίρι της Σκορπίνας που τους «παίζει» όλους στα δάχτυλα!

Ελένη Μενεγάκη: Αναλύσαμε τον αστρολογικό της χάρτη! Το κάρμα με τον Μάκη, ο ALPHA και η νέα της ζωή!

Μετά από όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στη ζωή της Ελένη Μενεγάκη, η ομάδα του Youweekly.gr, αποφάσισε να το ψάξει πιο... βαθιά και για τον λόγο αυτό έχουμε να σας πούμε πως αναλύσαμε τον αστρολογικό χάρτη της Σκορπίνας και βρήκαμε τα πάντα! Τι συνέβη με το κάρμα και τον Μάκη Παντζόπουλο που μπήκε στη ζωή της, τι γίνεται με τον ALPHA και ποια είναι τα "σημάδια" για τη νέα της ζωή; Θα τα μάθετε όλα εδώ!

Σε μια χρονιά που προβλέπει στην επαγγελματική και στη προσωπική ζωή της πολλές αλλαγές η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη ανέλυσε τον αστρολογική χάρτη της δυναμικής Σκορπίνας, Ελένης Μενεγάκη, για το YOU και σας παρουσιάζει...

Αστρολογικές Χάρτης Ελένης Μενεγάκη: Ο κρίσιμος Μάρτιος και το δύσκολο καλοκαίρι

Οι στιγμές της ζωής μας είναι κοστούμια έτοιμα για εμάς τους ανθρώπους. Κοστούμια που οι «Ράφτες» του Ουρανού έχουν ετοιμάσει με μεγάλη φροντίδα, ή μεγάλη αδιαφορία ορισμένες φορές, ή και με σκληρότητα κάποιες άλλες. Κι εμείς αθώοι και ανύποπτοι μπαίνουμε μέσα τους στη γέννησή μας και τα εξυπηρετούμε ίσαμε εκεί που πρέπει και ίσαμε εκεί που λέει ο Χρόνος και ο Κρόνος. Σε μερικούς έρχονται στενά και δύσκολα, τσουρούτικα, και στην πορεία της ζωής σκίζονται κιόλας. Σε άλλους, έρχονται μεγάλα και άβολα και σπάταλα και σε μερικούς τυχερούς έρχονται γάντι, γιατί οι «Ουράνιοι Ράφτες» είχαν τα κέφια τους και έβαλαν τα δυνατά τους. Κάτι τέτοιες στιγμές διαλεγμένες, έρχονται αυτοί που στη ζωή θα έχουν Άστρο. Κάποια τέτοια στιγμή και με ένα τέτοιο κοστούμι ήρθε στη ζωή η Ελένη Μενεγάκη. Η κοπέλα αυτή, που γεννήθηκε κάτω από το εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού και πήρε την πρώτη της ανάσα κάτω από τον δυναμικό αστερισμό του Κριού! Η κοπέλα αυτή, που έδωσε όραμα και αισιοδοξία στις πολλές, στις κανονικές γυναίκες, τις γυναίκες της διπλανής πόρτας. Ελπίδα πως μπορούν κι αυτές να ξεχωρίσουν με τις δικές τους δυνάμεις, χωρίς να έχουν σημαντική καταγωγή, ιδιαίτερη μόρφωση και μεγάλα σχολεία πίσω τους. Χωρίς πολλές φορές να έχουν πατέρα να τις φροντίσει, ή μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Mε μοναδικά όπλα τη συνέπεια, την επιμονή, τη σκληρή δουλειά, την εξυπνάδα και την ομορφιά τους ίσως, τους έδωσε το παράδειγμα πως μπορούν να γίνουν οι γυναίκες που θα επιλέξουν οι ίδιες να γίνουν. Πίσω από κάθε τόσο μεγάλη γενέθλια τύχη κρύβεται πάντα και η θέληση του ατόμου για σκληρή δουλειά. Όταν θαυμάζουμε τον μαέστρο που με τις μαγικές κινήσεις της μπαγκέτας του συντονίζει μια μεγάλη ορχήστρα, πρέπει να θυμόμαστε πως πίσω από αυτές τις φαινομενικά ανάλαφρες κινήσεις κρύβεται απίστευτα σκληρή δουλειά και συνέπεια…

Ελένη Μενεγάκη αρετουσάριστες με μαγιό

Μια πρώτη ματιά στον αστρολογικό της χάρτη δείχνει ένα άτομο ήσυχο, λιγομίλητο, εσωστρεφές και ίσως έτσι να ήταν στα πρώτα χρόνια της ζωής της, τότε που οι κομψοί πλανήτες της στον Ζυγό δεν την άφηναν να καταλάβει το επικοινωνιακό της χάρισμα. Ουρανός, Αφροδίτη, Δίας, Ερμής στον Ζυγό μέσα στον φυσικό τους οίκο και με χορηγό τους την Ουράνια Αφροδίτη! Ένα απίστευτο Stellium στον Ζυγό, μέσα στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και του γάμου. Του Εμείς… και του οι Άλλοι! Και αλήθεια, πόσοι πολλοί άλλοι στη ζωής της όμορφης Ελένης! Αυτοί οι άλλοι ως συνεργάτες, ως φίλοι, ως κοινό, ως φανεροί εχθροί, ως σύντροφοι. Και ένας Ουρανός στον Ζυγό, στις 6 μοίρες, αυτός ο πλανήτης γενιάς που καθόρισε και ανακάτεψε τις σχέσεις όσων γεννήθηκαν από το καλοκαίρι του 1968 έως το καλοκαίρι του 1975. Ο Ουρανός που της έφερε και τις προηγούμενες αλλαγές στη ζωή της ως γενέθλιος και που της φέρνει και τις τωρινές ως Transit πια, από το ζώδιο του Ταύρου! Το σκηνικό είχε αρχίσει να γίνεται διαφορετικό δειλά-δειλά από την άνοιξη του 2018, πιο εντατικά το καλοκαίρι του 2019 και εντελώς διασπαστικά τώρα. Γιατί η Ελένη έχει αλλάξει και οι αλλαγές θα συνεχίσουν, μέχρι τη στιγμή που ο Ουρανός θα κάνει αντίθεση με τον Ήλιο της, τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου και θα ενεργοποιήσει τη γενέθλια αντίθεση ακριβείας του Ήλιου της με τον Κρόνο. Βαριά όψη που δείχνει ένταση, εσωτερική πάλη, απογοήτευση και ευθύνες που ίσως έχει κουραστεί να αναλαμβάνει. Συγχρόνως η Προοδευμένη Σελήνη της στον Ταύρο δέχεται την πιεστική συντροφιά του Προοδευμένου της Κρόνου, γεγονός που κάνει τον Μάρτιο έναν στερημένο από χαρά μήνα. Η ίδια αυτή Προοδευμένη Σελήνη, που το καλοκαίρι θα φλερτάρει με τη στενή παρέα του Ουρανού και που τον Οκτώβριο του 2020 θα πέσει στα ανατρεπτικά, ανάδρομα χέρια του. Αναστάτωση συναισθηματική δική της και του οικογενειακού της περιβάλλοντος, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις. Το καλοκαίρι επίσης δέχεται τετράγωνο από τον αντάρτη πλανήτη της διάσπασης ο Ήλιος και ο Ερμής του Μάκη. Γενικευμένη αναστάτωση, λοιπόν, συν τη σύνοδο Δία - Ερμή στον Ζυγό της Ελένης που χτυπιέται άλλη μία φορά από τη σκληρή παρέα των Μεγάλων, αφού χτυπήθηκε ήδη από την Έκλειψη της 16ης Ιουλίου του 2019. Ίσως να ενεργοποίησε οικονομικά θέματα και θέματα ρευστότητας από τη στιγμή που ο Δίας αντιπροσωπεύει και την υλική, οικονομική αφθονία, σε έναν αστρολογικό χάρτη.

Αστρολογικός Χάρτης Ελένης Μενεγάκη: Η καρμική γνωριμία με τον Μάκη Παντζόπουλο

Μαζί με τους δυνατούς κοσμικούς κύκλους που κλείνουν στον Αιγόκερω, θα κλείσουν κύκλοι ζωής και για την Ελένη, αλλά και για το κανάλι που η ίδια «εξυπηρέτησε» από το 2005. Ζυγός, βλέπετε, και ο Alpha και η ίδια Έκλειψη που παγίδευσε τον Ωροσκόπο της Ελένης και του Μάκη στις 26 Δεκεμβρίου του 2019, παγίδευσε και τον Ήλιο (27 /9/1999) του χάρτη της λειτουργίας του καναλιού. Θαυμάστε τώρα μια κοσμική συγκυρία που βάζει τους ενδιαφερόμενους να χορεύουν στον χορό και στα κέφια της μουσικής του Σύμπαντος! Ή μάλλον θα σας πάω πρώτα λίγο πίσω, στο 2010, τότε που μπήκε στη ζωή της ο πιο μεγάλος έρωτας από όλους, ο εναλλακτικός και απρόβλεπτος Υδροχόος Μάκης Παντζόπουλος. Ένας πανέξυπνος Υδροχόος των 09 μοιρών με μια σύνοδο πολύ σπάνια στους αστρολογικούς χάρτες… σύνοδο Ήλιου - Ερμή στον Υδροχόο σε Καζίμι!!!

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Ατάκα, εξυπνάδα, φρεσκάδα, απίστευτο χιούμορ και μια Σελήνη ακριβώς ίδια με αυτή της Ελένης, μια αεικίνητη και επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους! Και όταν τα ζευγάρια μοιράζονται τις «Σελήνες» τους, έχουν τη μισή επιτυχία της σχέσης τους εξασφαλισμένη! Ο Ωροσκόπος του σε σύνοδο ιδιομοιρίας με το Μεσουράνημά της και ο Ήλιος της σε σύνοδο με το δικό του Μεσουράνημα. Ήρθαν να μοιραστούν και καριέρες, εκτός από τις ζωές τους. Και μια μεταφυσική «μαγεία» που μιλάει για ζωές ξαναμοιρασμένες σε χρόνια αλλοτινά και περίεργα, ένα μαγικό καρμικό μοίρασμα! Οι Δεσμοί της Σελήνης της πάνω στην αντίθεση του Πλούτωνά του με την Αφροδίτη του! Έχουν αγαπηθεί από τότε… από πολύ παλιά! Και οι δικοί του Δεσμοί της Σελήνης πάνω στη δική της αντίθεση Χείρωνα, Ουρανού! Και ξαναβρέθηκαν τώρα για να της θεραπεύσει τα τραύματα τα περασμένα μα όχι ξεχασμένα! Πόσο όμορφη και λογοτεχνική η Καρμική Αστρολογία, αυτή που μας φανερώνει πως μπορεί να ζήσουμε με έναν άνθρωπο Χίλια Χρόνια Μετά... κι άλλα χίλια! Σε αυτή, όμως, εδώ τη ζωή οι κύκλοι ανοίγουν και κλείνουν συνεχώς, γιατί αυτή είναι η πορεία της εξέλιξής μας. Αυτή είναι η κινητήριος δύναμη που ανοίγει νέους δρόμους για κορυφές διαφορετικές και μη αναμενόμενες. Όσο τυχερός και προνομιούχος να είναι ο χάρτης μας, όσο όμορφο και λαμπερό το κοστούμι μας αυτό, το από αρχής ραμμένο, όλους κάποια στιγμή σε κάποιον οίκο του χάρτη μας θα μας βρουν εκτεθειμένους οι Μεγάλοι! Ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, o Πλούτωνας, θα έρθουν και θα αναστατώσουν τις ζωές μας κι εμείς θα ευχόμαστε να είναι η αναστάτωση αυτή η μικρότερη που μπορούμε να αντέξουμε.

- Εσείς ξέρετε πόση διαφορά έχουν στην ηλικία με τον Μάκη Παντζόπουλο; -

Αστρολογικός Χάρτης Ελένης Μενεγάκη: Ο νέος κύκλος του ALPHA και η νέα της ζωή

Ας επανέλθουμε τώρα στην κοσμική συγκυρία που θα κάνει την Ελένη μετά από τόσα χρόνια να εγκαταλείψει ένα κανάλι που της ταίριαξε τόσο πολύ, την ίδια σχεδόν στιγμή που το «εγκατέλειψε» και η Κεφαλή του! Ο Καναλάρχης βάλλεται με Ωροσκόπο στις 05 μοίρες του Λέοντα! Μετρήστε τις συμπτώσεις… Η τελευταία Έκλειψη του 2019 στις 04 μοίρες των παρορμητικών, επηρέασε τον Ωροσκόπο της Ελένης, τον Ωροσκόπο του Μάκη και τον Ήλιο του χάρτη της λειτουργίας του Alpha (27 /9/1999). Ο transit Ουρανός από τον Ταύρο σε όψη αντίθεσης με τον Ήλιο της Ελένης, σε όψη τετραγώνου με τον Ήλιο του Μάκη και τον Ήλιο του χάρτη της ίδρυσης του Alpha (26/1/1996), αλλά και σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο του ανθρώπου που στάθηκε η ψυχή του καναλιού. Του ανθρώπου που οι κοσμικοί κύκλοι του ανοίχτηκαν με έναν Ουρανό γενέθλιο στον Ταύρο το 1939, και που τώρα τείνουν να κλείσουν με έναν Ουρανό στον Ταύρο και πάλι! Και το κανάλι ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι, κλείνει κι αυτό κύκλους ιστορικούς και συναισθηματικούς και μπαίνει ψυχωμένο, ανανεωμένο, στα Υδροχοΐσια χρόνια που έρχονται.

Ελένη Μενεγάκη alpha

Οι αλλαγές για την Ελένη δεν ήταν εύκολες και δεν ήταν και στο δικό της χέρι, αφού είναι φανερό πως την τελευταία διετία έκανε αρκετές εξισορροπητικές προσπάθειες. Ο γενέθλιος Άρης της, κυβερνήτης του Ωροσκοπίου της, στις 25 μοίρες του Αιγόκερω, σε μοίρα έξαρσης και σκληρότητας, σε τετράγωνο με την Προοδευμένη Αφροδίτη του Μάκη στις 26 μοίρες του Κριού. Έχει προηγηθεί ένα δύσκολο διάστημα και μεταξύ τους που θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του χρόνου, με τον Κρόνο να τους σφυροκοπά. Και καθώς ο Κρόνος θα περάσει στον Υδροχόο, θα πραγματοποιήσει τετράγωνο με τον Ήλιο της Ελένης και σύνοδο με τον Ήλιο του Μάκη μέσα στην άνοιξη του 2021! Προκλητικές όψεις με ικανό βαθμό δυσκολίας αλλά και κοινό μέτωπο αντιμετώπισης στα ανοιχτά τους θέματα. Ο Προοδευμένος Ήλιος του Μάκη έχει «μηδενίσει» από τον Αύγουστο του 2019! Άφησε τους συναισθηματικούς Ιχθύες και πέρασε στον ηγετικό Κριό χέρι-χέρι με τον Βόρειο Δεσμό του. Βγαίνει δυναμικά μπροστά και διεκδικεί περισσότερο απ' ό,τι παλιότερα. Τα πλάνα ζωής ανανεώνονται και νέες αρχές μπαίνουν στο πρόγραμμα. Η Ελένη, όμως, είναι εξαιρετική αστρολόγος, τα γνώριζε όλα αυτά από πριν και έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τις πλανητικές αλλαγές που την αφορούν. Ήξερε πως κάτι πρέπει να αφήσει πίσω για να αλχημίσει τις τόσο σημαντικές για τη ζωή της πλανητικές όψεις. Έκανε αυτό που έχει μάθει να κάνει τόσο σοφά για τόσα πολλά χρόνια… να πηγαίνει με τη ροή και να κρατάει μόνο τα απαραίτητα. Ο Αστρολογικός χάρτης είναι η γενέθλια υπόσχεση ζωής, είναι ο Ουροβόρος Όφις που κυνηγάει την ουρά του αέναα, που δεν έχει τέλος κι αρχή… που επαναλαμβάνει κι επαναλαμβάνεται … που τον κυνηγάμε και μας κυνηγάει… και που δεν σταματά ποτέ να μας δίνει μαθήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ