My Style Rocks: Η ξανθιά καλλονή που μπαίνει στο παιχνίδι!

Ξανθιά και... "φωτιά"! Ποια είναι η νέα παίκτρια;

My Style Rocks: Η ξανθιά καλλονή που μπαίνει στο παιχνίδι!

Μια νέα παίκτρια αναμένεται να δούμε στο show μόδας του ΣΚΑΪ. Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά από την Ρωσία και που την έχουμε ξαναδεί!

Ξανθιά και hot η νέα παίκτρια που έρχεται να "σαρώσει" το My Style Rocks είναι η Νέλλυ Ράι (Nerlly Rai) που κατάγεται από την Ρωσιά αλλά μένει στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα η Ράι πέρσι εκπροσώπησε την Κύπρο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς, Miss Europe Continental, κατακτώντας την 6η θέση!

Είναι όμορφη δεν νομίζετε;

Το εντυπωσιακό μοντέλο έχει μεταπτυχιακό στο International Tourism Management στο Vilnius University και μιλάει τέσσερις γλώσσες, ενώ διαθέτει και κανάλι στο youtube!

Το 2018 δε πήρε τον τίτλο Fashion Blogger of the Year στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου!

Δείτε επίσης τι είπε από την μεριά της η Γεωργία Σιακαβάρα για την αποχώρησή της από My Style Rocks

My Style Rocks: Η παίκτρια που θα μπει αντίο στο παιχνίδι

Spoiler "φωτιά" έπεσε για το My Style Rocks και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό! Ποια κοπέλα θα φύγει από το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα;

Ένα ακόμα spoiler ήρθε για το ριάλιτι μόδας του Star με πληροφορίες να θέλουν την Δήμητρα Αλεξανδράκη να φεύγει στο Gala που έρχεται στο τέλος της εβδομάδας.

«Αποχωρεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αποχώρησε στο Gala με την κανονική διαδικασία. Νομίζω ότι κουράστηκε από όλο αυτό κι επειδή συναντιούνται στα καμαρίνια και μιλάνε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους ζήτησε να την ψηφίσουν για να φύγει», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.