My Style Rocks: Η Γεωργία Σιακαβάρα μιλάει για την αποχώρησή της

Τα αποκάλυψε όλα!

My Style Rocks: Η Γεωργία Σιακαβάρα μιλάει για την αποχώρησή της

Η Γεωργία Σιακαβάρα μιλάει για την αποχώρησή της από το My Style Rocks και δεν διστάζει να τα αποκαλύψει όλα! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η πρώην παίκτρια που αποχώρησε τις προάλλες από το παιχνίδι μίλησε για τα όσα έζησε!

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, σχολίασε όχι μόνο την αποχώρησή της, αλλά και τον καβγά Αλεξανδράκης - Τζώρτζιας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Όπου εμφανίζομαι δημιουργείται μια έκπληξη λόγω του στυλ μου, ένα σοκ αρχικά, μέχρι να μου μιλήσει ο άλλος και να με γνωρίσει. Είναι εικόνες που δεν τις έχουν δει, είναι πιο έξω από τα συνηθισμένα. Δεν έχω καταλάβει αν το στυλ μου μού έχει κόψει δουλειές, ίσως να έχει γίνει εν αγνοία μου.

Ένιωσα άσχημα με τον καβγά που είχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν το κατάλαβα, έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν είχε συμβεί τίποτα μεταξύ τους κι έγινε ξαφνικά όλο αυτό. Δεν μου αρέσουν εμένα αυτές οι εκφράσεις γενικότερα, αισθάνθηκα άσχημα. Μετά ζήτησε συγγνώμη η μία στην άλλη, τα βρήκανε, έγιναν και φίλες.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο διακόπηκε η ψηφοφορία. Άρχισε η ψηφοφορία, ψήφισαν 3-4 άτομα και ξαφνικά διακόπηκε. Μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Μου έκανε εντύπωση και αυτό ήταν που δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω τι θα γινόταν στη βαθμολογία αν είχε προχωρήσει η ψηφοφορία και δεν είχε σταματήσει».

Εσείς ωστόσο ακούσατε για τον Κουδουνάρη που κλειδώθηκε στο καμαρίνι και διέκοψε γύρισμα;

My Style Rocks: "Βόμβα" στα παρασκήνια - Τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες;

"Βόμβα" αποκαλύψεις βγήκαν στο φως από τα παρασκήνια του My Style Rocks! Τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες και τι είναι αυτό που κρύβουν όλοι; Το ριάλιτι είναι ένα από τα αγαπημένα σόου της τηλεόρασης!

Η εκπομπή dot μπήκε στα παρασκήνια του My Style Rocks και αποκάλυψε τα πάντα για το fashion show!

Τι είπε η Έλενα Χριστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς και ο Στέλιος Κουδουνάρης στην εκπομπή; Τι συμβαίνει με τις παίκτριες και ποια η πραγματική τους σχέση; Αν θέλετε και εσείς να μάθετε, δείτε το παρακάτω βίντεο και τα όσα βγήκαν στη φόρα.

Στο μεταξύ είδατε την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρία Καζαριάν και καινούργια παίκτρια;