Αθηνά Οικονομάκου: H εξομολόγηση για τον Μιχόπουλο! " Eίναι δύσκολο για έναν άντρα να..."

Τι είπε για τον σύζυγο της;

Αθηνά Οικονομάκου: H εξομολόγηση για τον Μιχόπουλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο λέγοντας πως είναι " είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει μια γυναίκα τόσο γνωστή κλπ» σε ερώτηση πως αντιδρά με την δημοσιότητα.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως διαχειρίστηκε ο σύζυγός της την αναγνωρισιμότητα. Εντωμεταξύ τον κούκλο αδερφό της τον έχετε δει;

«Ο Φίλιππος με έχει βοηθήσει πολύ γιατί εξαρχής ήταν κλειστός και δεν τον αφορούσε αυτό το κομμάτι, σε σημείο να τον ενοχλούσε. Μετά από κάποια φάση κατάφερε να το αποδεχτεί γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και απλώς το να φαίνεται σε μερικές φωτογραφίες λίγο “αγριάνθρωπος”, δεν ωφελούσε κανένα και δεν είναι. Οπότε το αποδεχτήκαμε, ωστόσο είναι αυτός που με κρατάει, γιατί αν εγώ νιώθω λίγο άνεση με τον κόσμο, να δείξω μια στιγμή μου παραπάνω, ο Φίλιππος είναι αυτός που θα πει ότι δεν χρειάζεται. Είναι πολύ ωραίο και σπάνιο σε αυτό το χώρο να βρεις άντρα που είναι εκτός δουλειάς και να έχει γυναίκα εντός δουλειάς και να μην θέλει καθόλου όλο αυτό επί της ουσίας γιατί οι περισσότεροι λένε ότι δεν θέλουν, αλλά η selfie πάει σύννεφο. Πραγματικά δεν τον αφορά και κρατάει τα κομμάτια της δουλειάς, τα καλά τα δικά μου γιατί είναι δύσκολο για έναν άντρα να έχει μια γυναίκα τόσο γνωστή κλπ», είπε η Αθηνά.

Αθηνά Οικονομάκου: Βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου! Είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει!

Η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε βόλτα με το νέο αμάξι του Μιχόπουλου είναι μαύρο σαν τη νύχτα και εντυπωσιάζει, έχουμε όλο το υλικό σε φωτογραφίες! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δυο τους, είχαν μάλιστα μαζί και τον μικρό Μάξιμο! Η Αθηνά και ο Φίλιππος αποφάσισαν να χαλαρώσουν από την καθημερινότητα και πήγαν στην Γλυφάδα. Τα βλέμματα όλων τράβηξε το νέο αμάξι του ζευγαριού, το οποίο είναι σαν «θηρίο».

Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο, μαύρο τζιπ με παράθυρα σχεδόν φιμέ. Άλλωστε και οι δύο, δεν αγαπούν την δημοσιότητα και κρατούν χαμηλούς τόνους. Εμείς βρεθήκαμε εκεί και έχουμε φωτογραφίες! Ιδού:

Αθηνά Οικονομάκου αμάξιΑθηνά Οικονομάκου νέο αυτοκίνητοΑθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Δείτε και το βίντεο από τον Alpha με την ηθοποιό που δεν γνώριζε κανείς...